Evenimente private

Special Moments That Live Forever!

EVENIMENTE PRIVATE LA
PALATUL NOBLESSE

De la deschidere și până în prezent, Palatul Noblesse a găzduit numeroase evenimente private (nunți, cunuii civile, botezuri, petreceri aniversare, majorate, ședințe foto), fiecare scriind o pagină de poveste pentru cele mai frumoase și de neuitat momente din viața oaspeților noștri.
Impresionant prin arhitectură și design-ul său, Palatul Noblesse este îmbrăcat în artă și romantism. El dăinuie de peste un veac, ca o amprentă a culturii și a ceea ce este frumos și nobil în inima Bucureștiului.  Interioarele sale versatile permit crearea unui decor care să se potrivească și celor mai exigente gusturi, tematicile pentru evenimentele private (nunți, botezuri și nu numai) putând fi adaptate pentru a vă oferi evenimentul la care ați visat.
Palatul Noblesse este înconjurat de o grădină boemă, în stil parizian, ce abundă de culoare și lumini, creând acea atmosferă feerică în cadrul cărei orice eveniment privat se transformă într-o amintire prețioasă.

Nunta de vis

Nunta la Palat este și va rămâne visul oricărei femeie. Credem cu tărie că orice femeie și-a imaginat, măcar odată în viață, ca în ziua nunții să fie o prințesă din poveștile copilăriei.
Palatul Noblesse, palatul din inima Bucureștiului, îndeplinește această dorință, o face unică și o ridică la standardul visat de prințesă.
Evenimente Private la Palatul Noblesse
Tendinte-botez-2024

Botez de poveste

Botezul la Palat este, fără îndoială, unul dintre acele evenimente private încărcate de emoție pură, de iubire, de acel nou început de drum. Pentru celebrarea botezului, Palatul Noblesse se transformă în acel loc de poveste cu prinți și prințese, unde universul creează cadrele perfecte pentru acest eveniment.

Petreceri private

Fie că vorbim despre o petrecere aniversară, un majorat, o zi onomastică, o reuniune de clasă sau de o cină intimă, Palatul Noblesse oferă acele cadre spectaculoase pentru organizarea unor petreceri private memorabile.

Evenimente private - Palatul Noblesse
Sedinte foto de nunta

Ședințe foto - video

Pentru ședințele foto și/sau video (nuntă, botez, aniversări, petreceri private), Palatul Noblesse oferă acel fundal spectaculos, perfect versatil, ca un univers unic al vremurilor de mult apuse, dar transpuse perfect în prezent, fiind spațiul de inspirație diferit de studiourile clasice.

evenimente private - facilități

Palatul Noblesse vă pune la dispoziție o serie de facilități și servicii pentru evenimente private memorabile. Event planneri Palatului Noblesse vor fi alături de voi la fiecare pas și vă vor ghida pe drumul celui mai frumos eveniment din viața voastră.

Șase săli cu stiluri diferite, ce alcătuiesc parterul Palatului Noblesse (Gallery, Luxury, Regent, Florence, Baroque, Opera)

Biblioteka este un spațiu inedit aflat la demisol și are acces direct la grădină. Aici puteți organiza evenimente restrânse

O gradină boemă ce înconjoară Palatul Noblesse, potrivită pentru evenimente private în aer liber

Capacitate maximă 140 persoane (așezare la masă) și 300 persoane (tip cocktail)

Locuri de parcare în imediata vecinătate a palatului, disponibile la cerere

Palatul Noblesse dispune de dotări tehnice de ultimă generație

de ce să alegeți palatul noblesse?

Clădire istorică din secolul XIX

Palatul Noblesse este monument istoric de secol XIX, prima clădire construită în stil eclectic din centrul Bucureștiului, ce poartă semnătura faimosului arhitect român Alexandru Săvulescu.

Clădire complet consolidată și restaurată

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București, unde arhitectura luxoasă se îmbină cu eleganța intimă a acestuia.

Locație premium centrală

Palatul Noblesse este o locație premium centrală, situată aproape de Piața Universității, la doar 5 minute de stația de metrou Universitate.

Experieță unică

Palatul Noblesse vă oferă o experiență unică și complexă. Descoperiți peste 140 de ani de istorie readuși la viață de arhitecții și designeri Noblesse Group.

Tururi exclusiviste ale palatului

Beneficiați de tururi exclusiviste ale Palatului Noblesse cu posibilitatea de a vizita expozițiile Fusion Arts, dar și cele mai noi colecții internaționale de design interior aflate în portofoliul Noblesse Group.

Avem experiența organizării a sute de evenimente

Pentru că avem experiența a sute de evenimente de succes, organizate pentru cele mai importante companii din toate domeniile, dar și pentru clienți privați. Am organizat și găzduit cu succes nunți, botezuri, majorate, conferințe, cursuri, lansări de produse și multe altele.

Biserica Sfinților aflată peste drum

Biserica Sfinților din București este situată lângă Palatul Noblesse. Bisericuța este celebră datorită sibilelor de pe pereții acesteia, care s-au păstrat atât de bine de-a lungul timpului. Primitoare și caldă, a fost martora multor povești frumoase organizate la Palatul Noblesse, mulți miri și părinți alegând această biserică pentru ceremoniile religioase.

Dormitor Matrimonial disponibil pe durata evenimentului

Pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor sau al părinților, Palatul Noblesse vă pune la dispoziție un apartament la etaj, Camera Principesei, complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Palat să fie cu adevărat memorabilă.

Evenimente private - Gamă completă de servicii

Event Manager dedicat

Design de eveniment

Meniuri personalizate

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale
Foto-Video

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Plănuiți organizarea unui eveniment privat?

Completați formularul de contact și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.