Ședințe foto

Special Moments That Live Forever!

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace
Cadrul de poveste pentru ședințe foto profesionale

Fotografiile profesionale reprezintă o formă specială de a capta momentele importante și emoționante din viața voastră. De la fotografiile de nuntă și până la fotografii de familie, aceste imagini aduc cu ele o amprentă a timpului și a emoțiilor trăite în momentele respective. Pentru a da viață acestor fotografii și pentru a le transforma în amintiri cu adevărat memorabile, cadrul în care sunt realizate joacă un rol esențial. La Palatul Noblesse, frumusețea locului și cadrul de poveste oferă un decor desprins dintr-un basm, pentru fotografii ce vor rămâne în inima voastră pentru totdeauna.

Sedinta Foto
Ședințe foto - Palatul Noblesse
Ședințe foto - Palatul Noblesse

ȘEDINȚE FOTO LA PALATUL NOBLESSE

Ședințe foto de nuntă

Palatul Noblesse devine alegerea ideală pentru a imortaliza una dintre cele mai importante zile din viața unui cuplu. Clădirea istorică și impunătoare, cu sălile sale spectaculoase, adaugă o notă regală ședinței foto și contribuie la crearea unor fotografii de poveste. Ferestrele mari, mobilierul prețios și candelabrele spectaculoase sunt doar câteva dintre elementele care vor adăuga o notă de eleganță și rafinament fotografiilor de nuntă. În plus, grădina palatului oferă un peisaj romantic, ideal pentru ședințe foto în aer liber.

Edit Content
Sedinta foto de nunta
Edit Content
Nunta de vis la Palatul Noblesse
Edit Content
Sedinta foto de nunta - Palatul Noblesse
Edit Content
Sedinta foto la Palatul Noblesse
Edit Content
SedintaFoto-194
Edit Content
Sedinta foto la Palatul Noblesse

Ședințe foto de familie

Fotografiile de familie realizate la Palatul Noblesse capătă o aură aparte, într-un decor istoric și impunător. Momentul petrecut alături de cei dragi, într-o locație de poveste, va fi imortalizat în imagini ce vor aduce mereu zâmbete și amintiri prețioase.

de ce să alegeți palatul noblesse?

Palatul Noblesse – Clădire Istorică

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București, grație arhitecților Noblesse Group.

Este o clădire istorică din secol XIX, prima în stil eclectic construită în centrul Bucureștiului și poartă semnătura faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Palatul Noblesse este o locație premium centrală (este situat în centrul Bucurestiului, la doar 5 minute de Piața Universității).

Ședințe foto - Palatul Noblesse
Ședințe foto - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse – Săli de Bal

Rafinamentul și luxul sunt criterii care se regăsesc în toate elementele componente ale palatului.

Sălile Palatului Noblesse sunt versatile, amenajate pe diferite stiluri, asigurând intimitate și posibilitatea organizarii unor ședințe foto unice.

Palatul este înconjurat de o curte generoasa de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.

Plănuiți organizarea unei ședințe foto?

Completați formularul de contact și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.