Ședințe foto

PALATUL NOBLESSE

Ședințe foto la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace – cadrul de poveste pentru ședințe foto profesionale

Fotografiile profesionale reprezintă o formă specială de a captura momentele importante și emoționante din viața ta. De la fotografiile de nuntă și până la fotografii de familie, aceste imagini aduc cu ele o amprentă a timpului și a emoțiilor trăite în momentele respective. Pentru a da viață acestor fotografii și pentru a le transforma în amintiri cu adevărat memorabile, cadrul în care sunt realizate joacă un rol esențial. La Palatul Noblesse, frumusețea locului și cadrul de poveste oferă un decor desprins dintr-un basm, pentru fotografii ce vor rămâne în inima ta pentru totdeauna.

Ședințe fot de nuntă – Palatul Noblesse devine alegerea ideală pentru a imortaliza una dintre cele mai importante zile din viața unui cuplu. Clădirea istorică și impunătoare, cu sălile sale spectaculoase, adaugă o notă regală ședinșei foto și contribuie la crearea unor fotografii de poveste. Ferestrele mari, mobilierul prețios și candelabrele spectaculoase sunt doar câteva dintre elementele care vor adăuga o notă de eleganță și rafinament fotografiilor de nuntă. În plus, grădina palatului oferă un peisaj romantic, ideal pentru ședințe foto în aer liber.

Ședințe foto de familie – fotografiile de familie realizate la Palatul Noblesse capătă o aură aparte, într-un decor istoric și impunător. Momentul petrecut alături de cei dragi, într-o locație de poveste, va fi imortalizat în imagini ce vor aduce mereu zâmbete și amintiri prețioase. 

De ce să alegi Palatul Noblesse?

Palatul Noblesse - Prezentare Generala

Palatul Noblesse - clădire istorică

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București.

Este o clădire istorică din secol XIX, prima în stil eclectic construită în centrul Bucureștiului și poartă semnătura faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Palatul Noblesse este o locație premium centrală (este situat în centrul Bucurestiului, la doar 5 minute de Piața Universității).

Palatul Noblesse - săli de bal

Rafinamentul și luxul sunt criterii care se regăsesc în toate elementele componente ale palatului.

Sălile Palatului Noblesse sunt versatile, amenajate pe diferite stiluri, asigurând intimitate și posibilitatea organizarii unor ședințe foto unice.

Palatul este înconjurat de o curte generoasa de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.

Ședințe foto - Palatul Noblesse

Solicită o ofertă personalizată

Special Moments That Live Forever

Te invităm cu drag să faci o vizită în lumea de poveste a Palatului Noblesse, situat pe strada Sfinților, nr.7, în inima Bucureștiului, unde ne dorim să creăm împreună cu tine acele evenimente private, de care să îți amintești întotdeauna cu plăcere.

Ne poți urmări și pe canalele noastre de Social Media