Demisol

În timp ce parterul Palatului Noblesse prezintă o lume mirifică, ce este caracterizată de un stil clasic, demisolul este  caracterizat de un stil industrial cu accente moderne, în antiteză cu restul locului

La demisol au fost amenajate birourile Noblesse Group, un brand născut din pasiune și iubirea de frumos, din care fac parte  Noblesse Projects – biroul de arhitectură și design de  interior, show room-ul  Noblesse Interiors  și Centrul de Arta și Evenimente -Palatul Noblesse.
Dar amenajarea acestora nu a însemnat doar realizarea conceptelor de design și amenajare interioară. Activitățile au fost mult mai complexe și laborioase, demisolul fiind reclădit astfel încat să devină mai spațios, mai înalt și consolidat pentru a oferi confort și protecție împotriva umidității și să fie trainic mulți ani de acum încolo. Astfel, s-au făcut săpături pentru adâncirea podelelor, s-au adăugat straturi de protecție, instalații termice de încălzire prin pardoseală și placări cu ceramică cu pattern-uri originale. Tavanele au căpatat și ele o nouă înfățișare, fiind reconstruite complet și apoi izolate cu polistiren, să țina de cald. Prin contrast, pereții au păstrat cărămida originală ce degajă atmosfera nobilă, impregnată de istorie a Palatului Noblesse.

Bucățile de cărămidă au fost curățate individual și reîmprospătate cu un lac special incolor, pentru a le conferi un plus de protecție și farmec. Dincolo de respectul față de autenticitatea clădirii, arhitecții Noblesse Projects și Noblesse Interiors au menținut această opțiune și pentru design, pentru a defini un stil industrial vintage cu accente moderne.
În plus, pereții au fost consolidați și întăriți cu plasă metalică și beton, trainci să fie pentru secolele viitoare.  Așa cum se întâmplă când e vorba de o clădire veche, aici au fost descoperite și alte încăperi ascunse, de mult uitate, acoperite cu pământ. Birourile întregii echipe Noblesse Group reîntregesc cu un fler deosebit pentru design și multă creativitate, spiritul clădirii, dar și al persoanelor ce fac parte din ea în prezent. Acestea sunt confortabile, pline de personalitate și creează un spațiu care respiră istorie, fantezie, creație, artă și design.
Mai mult, toate produsele – corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, plăcile de gresie provin de la unii dintre cei mai mari și renumiți producători de obiecte de design interior, care se regăsesc în portofoliul  Noblesse Interiors, lider în amenajările interioare.
Amenajarea acestor birouri a avut ecouri și peste hotare, fiind înscrisă în faza finala a competiției International Architecture and Design Awards 2014 din Marea Britanie și câștigând premiul The Most Office by CBRE în 2016.