Servicii

Special Moments That Live Forever!

SERVICII
PALATUL NOBLESSE

Palatul Noblesse, fostă reședință boierească de secol XIX, din centrul Bucureștiului, complet restaurată și readusă la viață, este astăzi unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, cu un concept unic în Europa, realizat de arhitecții Noblesse Group. Această locație premium de evenimnete a fost creată pentru a aduce împreună oamenii, într-o oază a luxului și eleganței.
Palatul Noblesse, prin echipa de organizatori de evenimente, vă pune la dispoziție o gamă completă de servicii pentru evenimente private și evenimente corporate.

PALATUL NOBLESSE - SERVICII ORGANIZARE EVENIMENTE

Palatul Noblesse

Evenimente Corporate

Servicii - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este o locație de evenimente situată în centrul Bucureștiului, zona Piața Universității, la doar 5 minute de stația de metrou Universitate. Această locație premium pentru evenimente poate găzdui cu succes o multitudine de evenimente corporate.

Palatul Noblesse

Evenimente Private

Servicii - Palatul Noblesse

De la deschidere și până în prezent, Palatul Noblesse a găzduit numeroase evenimente private (nunți, cunuii civile, botezuri, petreceri aniversare, majorate, ședințe foto), fiecare scriind o pagină de poveste pentru cele mai frumoase și de neuitat momente din viața oaspeților noștri.

palatul noblesse

Evenimente Proprii

Servicii - Palatul Noblesse

În interiorul Palatului Noblesse am creat un univers de vis ce a reînviat o lume de mult apusă. Am adus în prezent farmecul și eleganța nobilă de secol XIX, ceea ce ne-a ajutat să concepem, să creăm și să organizăm unele dintre cele mai apreciate evenimente de artă.

Prezentare palatul noblesse?

Șase săli cu stiluri diferite, ce alcătuiesc parterul Palatului Noblesse (Gallery, Luxury, Regent, Florence, Baroque și Opera)

Biblioteka este un spațiu inedit aflat la demisol și are acces direct la grădină. Aici poți organiza evenimente private restrânse

Grădina Palatului Noblesse este una boemă, în stil parizian, o oază de liniște și verdeață situată în mijlocul agitației urbane

Capacitate maximă 140 persoane (așezare la masă) și 300 persoane (tip cocktail)

Locuri de parcare în imediata vecinatate a palatului, disponibile la cerere

Palatul Noblesse dispune de dotări tehnice de ultimă generație

De ce sa alegi palatul noblesse?

Clădire istorică din secolul XIX

Palatul Noblesse este monument istoric de secol XIX, prima clădire construită în stil eclectic din centrul Bucureștiului, ce poartă semnătura faimosului arhitect român Alexandru Săvulescu.

Clădire complet consolidată și restaurată

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București, unde arhitectura luxoasă se îmbină cu eleganța intimă a acestuia.

Locație premium centrală

Palatul Noblesse este o locație premium centrală, situată aproape de Piața Universității, la doar 5 minute de stația de metrou Universitate.

Experieță unică

Palatul Noblesse vă oferă o experiență unică și complexă. Descoperiți peste 140 de ani de istorie readuși la viață de arhitecții și designeri Noblesse Group.

Tururi exclusiviste ale palatului

Beneficiați de tururi exclusiviste ale Palatului Noblesse cu posibilitatea de a vizita expozițiile Fusion Arts, dar și cele mai noi colecții internaționale de design interior aflate în portofoliul Noblesse Group.

Avem experiența organizării a sute de evenimente

Pentru că avem experiența a sute de evenimente de succes, organizate pentru cele mai importante companii din toate domeniile, dar și pentru clienți privați. Am organizat și găzduit cu succes nunți, botezuri, majorate, conferințe, cursuri, lansări de produse și multe altele.

Biserica Sfinților aflată peste drum

Biserica Sfinților din București este situată lângă Palatul Noblesse. Bisericuța este celebră datorită sibilelor de pe pereții acesteia, care s-au păstrat atât de bine de-a lungul timpului. Primitoare și caldă, a fost martora multor povești frumoase organizate la Palatul Noblesse, mulți miri și părinți alegând această biserică pentru ceremoniile religioase.

Dormitor Matrimonial disponibil pe durata evenimentului

Pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor sau al părinților, Palatul Noblesse vă pune la dispoziție un apartament la etaj, Camera Principesei, complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Palat să fie cu adevărat memorabilă.

palatul noblesse - gamă completă de servicii

Vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii atât pentru evenimente private, cât și pentru evenimente corporate.

Event Manager dedicat

Design de eveniment

Meniuri personalizate

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale
Foto-Video

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Plănuiți organizarea unui eveniment?

Completați formularul de contact și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.