Despre noi

Descoperiți palatul din inima Bucureștiului

PALATUL NOBLESSE
DESPRE NOI

Palatul Noblesse a fost reședința familiei Berkovitz, o familie de evrei destul de bine ancorată în sistemul financiar al vechii Românii și care a rezistat crizelor economice, războaielor, ocupațiilor de tot felul, însă a dispărut la aproape o sută de ani de poveste, cu prilejul naționalizării de la începutul anilor 1950.

Clădirea a fost ridicată la sfârștiul secolului al XIX-lea într-o veche mahala bucureșteană din sectorul central de Roșu, la unirea străzii Sfinților cu Calea Moșilor, peste drum de biserica Sfinților sau „cu Sibile” și a fost redată orașului în toată splendoarea ei, de către soții Loredana și Silviu Preda.
Povestea ei este legată desigur de locul unde a fost construită, apoi orașul și cartierul, de oamenii care au trăit pe această stradă, de vecinătăți care au determinat familia Berkowitz să cumpere și să trăiască aici timp de cel puțin două generații.

Vă invităm să descoperiți povestea noastră, într-o scurtă lecție de istorie despre oameni, locuri și evenimente.

Palatul Noblesse

PREZENTARE GENERALĂ

Despre noi - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este un spațiu dedicat eleganței clasice, impunator și fascinant prin fiecare detaliu architectural, care se găsește în sălile sale.

Palatul Noblesse

Povestea Palatului

Despre noi - Palatul Noblesse

Prima construcție eclectică din București, Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile arhitectului Alexandru Săvulescu.

Palatul Noblesse

Documentare Istorică

Despre noi - Palatul Noblesse

Istoria Palatului Noblesse este strâns legată de locul pe care a fost construit, de orașul, cartierul și oamenii care au trăit în acestă casă de poveste.

palatul noblesse

Restaurare

Despre noi - Palatul Noblesse

Fosta reședința Berkowitz are astăzi o înfățișare nouă, plină de strălucire, datorită migalei intervențiilor de restaurare efectuate de echipa Noblesse Projects.

PREZENTARE palatul noblesse?

Șase săli cu stiluri diferite, ce alcătuiesc parterul Palatului Noblesse (Gallery, Luxury, Regent, Florence, Baroque și Opera)

Biblioteka este un spațiu inedit aflat la demisol și are acces direct la grădină. Aici poți organiza evenimente restrânse

Grădina Palatului Noblesse este una boemă, în stil parizian, o oază de liniște și verdeață situată în mijlocul agitației urbane

Capacitate maximă 100 persoane (așezare la masă) și 300 persoane (tip cocktail)

Locuri de parcare în imediata vecinatate a palatului, disponibile la cerere

Palatul Noblesse dispune de dotări tehnice de ultimă generație

De ce sa alegi palatul noblesse?

Clădire istorică din secolul XIX

Palatul Noblesse este monument istoric de secol XIX, prima clădire construită în stil eclectic din centrul Bucureștiului, ce poartă semnătura faimosului arhitect român Alexandru Săvulescu.

Clădire complet consolidată și restaurată

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București, unde arhitectura luxoasă se îmbină cu eleganța intimă a acestuia.

Locație premium centrală

Palatul Noblesse este o locație premium centrală, situată aproape de Piața Universității, la doar 5 minute de stația de metrou Universitate.

Experieță unică

Palatul Noblesse vă oferă o experiență unică și complexă. Descoperiți peste 140 de ani de istorie readuși la viață de arhitecții și designeri Noblesse Group.

Tururi exclusiviste ale palatului

Beneficiați de tururi exclusiviste ale Palatului Noblesse cu posibilitatea de a vizita expozițiile Fusion Arts, dar și cele mai noi colecții internaționale de design interior aflate în portofoliul Noblesse Group.

Avem experiența organizării a sute de evenimente

Pentru că avem experiența a sute de evenimente de succes, organizate pentru cele mai importante companii din toate domeniile, dar și pentru clienți privați. Am organizat și găzduit cu succes nunți, botezuri, majorate, conferințe, cursuri, lansări de produse și multe altele.

Biserica Sfinților aflată peste drum

Biserica Sfinților din București este situată lângă Palatul Noblesse. Bisericuța este celebră datorită sibilelor de pe pereții acesteia, care s-au păstrat atât de bine de-a lungul timpului. Primitoare și caldă, a fost martora multor povești frumoase organizate la Palatul Noblesse, mulți miri și părinți alegând această biserică pentru ceremoniile religioase.

Dormitor Matrimonial disponibil pe durata evenimentului

Pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor sau al părinților, Palatul Noblesse vă pune la dispoziție un apartament la etaj, Camera Principesei, complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Palat să fie cu adevărat memorabilă.

Palatul Noblesse -
Centru de evenimente și artă București

Pășiți în Universul Palatului Noblesse și explorați fiecare sală, descoperind o locație plină de istorie și poveste.

Centru de evenimente și artă, Palatul Noblesse reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală din inima Bucureștiului.