Cum cele mai frumoase lucruri se intampla la palat, fiecare incapere a fost amenajata pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfectionare.
In salile decorate in diferite stiluri precum clasic, eclectic, luxury sau industrial design, oricare dintre evenimente se va transforma intr-o experienta unica, memorabila, care te va ajuta sa impresionezi audienta si sa iesi din tipare.

Toate incaperile sunt dotate cu echipamente audio performante, iar echipa noastra profesionista iti sta la dispozitie fie pentru consultare de specialitate in organizarea de evenimente, fie pentru a organiza in totalitate evenimentul intr-un mod original, care sa te reprezinte.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric datand din 1881 cu un rol multifunctional, care a fost complet restaurata, consolidata si amenajata, fiind redata astfel patrimoniului cultural si arhitectural bucurestean.

De asemenea, Palatul Noblesse este sediul biroului de arhitectura de interior Studio Insign si al showroomului exclusivist, Noblesse Interiors.

Descopera Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

Si Arta este acel lucru minunat care aduce oamenii impreuna, le atinge trairile cele mai profunde, iar cladirea aceasta va face momentul acela sa fie magic. Si in mintea noastra de copii trecuti prin viata, cele mai magice momente se petrec asemenea povestilor intr-un Palat.
Ne-am folosit stiinta si sufletul sa facem unic acest loc, caci tributare arhitecturii si designului de interior, toate artele s-au adunat si s-au contopit. Arhitectura, sculptura, pictura, scenografia, arta lucrarii in lemn si cate altele exista pe lumea acestea, le-am adunat si contopit ca sa dea bine impreuna. si incaperile devin adesea neincapatoare, caci sub vraja muzicii multimea se strange alaturi de mari artisti si oameni de seama.
Dar palatul acesta dedicat artei in general si designului de interior in mod special, nu este unul obisnuit. Este rezultatul unor cautari de ani buni in care eu personal m-am definit si format ca om si mai apoi ca designer  in aceasta profesie care m-a ales ea inainte sa o descopar eu. Si m-am inconjurat de oameni priceputi, bine pregatiti, cu greu alesi si bine formati , dar care asemeni mie iubesc design-ul si viata.  Cu totii impartasim emotia de a face lucruri frumoase atunci cand oamenii vin la noi sa le amenajam o casa dupa trairile lor.
Si cata bucurie simtim atunci cand cineva ne calca pragul, deoarece ii plimbam ca intr-o poveste, de la o incapere la alta si le spunem tainice adevaruri despre stiluri de amenajari , despre arta si povestea nasterii unei piese de mobilier, in care bate inca suflarea lemnului din care este faurit. Si daca ne lasa, le spunem atunci povestea minunata a acestei case, a etapelor grele si lungi pe care le-a trait sub ochii nostri cand, aproape distrusa complet, am luat-o si am ingrijit-o ca pe un om muribund. Si peretii ei vechi, dar falnici i-am consolidat sa tina mult de acum incolo, i-am restaurat stucaturile vechi, dar pline de maretie, iar tamplaria am curatat-o cu grija sa n-o doara lemnul din care a fost zamislita. Caci numai asa, aceasta casa veche si-a pastrat si ultima suflare si astazi am renascut-o la viata. Dar ca o fata frumoasa, gata de petit , i-am adus podoabe noi, din zilele noastre, caci cu grija si mare documentare i-am adaugat stucaturi noi si pardoseli din marmura bine lucrata si ferestre noi
la geamuri sa intre soarele curios din fire sa vada cum arata frumusetea asta de casa! Si multe altele au mai fost facute, caci multi au fost cei care au lucrat cu sarguinta la toate muncile grele, dar si la cele mai delicate pana cand, toate, cele peste 40 de incaperi si odai sa arate asa cum sunt astazi.

Loredana Preda, CEO Group Noblesse

Citat din cartea „Istoria Palatului Noblesse”, lucrare coordonata de Adrian Majuru si Loredana Preda