Evenimente Proprii

Special Moments That Live Forever!

Evenimente proprii
Palatul Noblesse – Lifestyle Palace
Centrul de artă și evenimente

Palatul Noblesse este o clădire istorică, o reședință boierească ce își spune povestea de peste 140 ani. Readus la viață prin ample procese de restaurare și reconsolidare, care păstrează vii multe dintre elementele originale ale clădirii, printre care stucaturile, cele două sobe, tocăria și cărămida aparentă, Palatul Noblesse este azi un important centru de cultură, artă și design unic în Europa de Sud-Vest. A fost creat să aducă oamenii împreună într-o oază de stil eclectic, dedicată celor mai elegante și unice evenimente.
Și pentru că am creat un univers de vis unde am reînviat o lume de mult apusă, aducând în prezent din farmecul și eleganța nobilă de secol XIX, ridicând ștacheta la cel mai înalt standard, am conceput, creat și organizat unele dintre cele mai apreciate evenimente de artă, cultură și socializare.
Prin conceptul de evenimente proprii creat, vrem să vă introducem în atmosfera plină de emoții a palatelor de altădată, unde, pentru câteva ore, să vă transpunem într-un ambient ce va părea extras realmente din acea perioadă.

Botez Valeria
Evenimente Proprii - Palatul Noblesse
Evenimente Proprii - Palatul Noblesse

Fusion Arts
Evenimente de Artă

Fusion Arts este un concept de eveniment propriu dezvoltat și susținut de Noblesse Group și Palatul Noblesse. Misiunea Fusion Arts este de a încuraja aprecierea, înțelegerea și rolul artei în societate, prin implicarea directă cu opere de artă originale. Prioritatea principală este de a inspira artiștii, clienții și oaspeții noștri locali cu proiecte uimitoare.

Palatul Noblesse prin Fusion Arts promovează cultura urbană, aducând aproape de public, artiștii din diferite domenii prin evenimente diverse, organizând expoziții, vernisaje, petreceri urbane, târguri sau festivaluri.

Evenimente Proprii - Palatul Noblesse
Evenimente Proprii - Palatul Noblesse

Noble Drinks
Networking & Socializare

Prin seria de evenimente proprii Noble Drinks, Palatul Noblesse găzduiește evenimente de networking lunare pentru principalele comunități de business din București.

Noble Drinks reprezintă un canal unic de comunicare cu un public special premium. Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate și proiecte speciale în cadrul seriei de evenimente, Palatul Noblesse vă pune la dispoziție o gama largă de soluții, astfel încât să genereze valoare în urma colaborării. Nu pierdeți ocazia de a vă bucura pentru o seară de o selecție de băuturi fine și de a vă conecta cu oameni de business din afara comunității voastre.

Plănuiți organizarea unui eveniment de artă sau de networking?

Completați formularul de contact și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.