Evenimente Proprii

PALATUL NOBLESSE

Evenimentele proprii ale Palatului Noblesse

Palatul Noblesse, fosta reședință boierească de secol XIX, din centrul Bucureștiului, complet restaurată și readusă la viață, este astăzi unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, cu un concept unic în Europa, creat să aducă oamenii împreună într-o oază de stil eclectic, dedicată celor mai elegante și unice evenimente de succes.

Și pentru că am creat un univers de vis unde am reînviat o lume de mult apusă, aducând în prezent din farmecul și eleganța nobilă de secol XIX, ridicând ștacheta la cel mai înalt standard, am conceput, creat și organizat unele dintre cele mai apreciate evenimente de artă, cultură și socializare.

Prin conceptul de evenimente proprii create, vrem să te introducem în atmosfera plină de emoții a palatelor de altădată, unde, pentru câteva ore, să te transpunem într-un ambient ce va părea extras realmente din acea perioadă.

Evenimente proprii - Fusion Arts

Fusion Arts

Fusion Arts este un concept de eveniment propriu dezvoltat și susținut de Asociația Culturală Noblesse. Misiunea Fusion Arts este de a încuraja aprecierea, înțelegerea și rolului artei în societate, prin implicarea directă cu opere de artă originale. Prioritatea principală este de a inspira artiștii, clienții și oaspeții noștri locali cu proiecte uimitoare.

Palatul Noblesse prin Fusion Arts promovează cultura urbană, aducând aproape de public, artiștii din diferite domenii prin evenimente diverse, organizând expoziții, vernisaje , petreceri urbane, târguri sau festivaluri.

Noble Drinks & Networking Event

Prin seria de evenimente proprii “Noble Drinks & Networking Events”, Palatul Noblesse găzduiește evenimente de networking lunare pentru principalele comunități de business din București.

“Noble Drinks & Networking Events” reprezintă un canal unic de comunicare cu un public special premium. Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate și proiecte speciale în cadrul seriei de evenimente, Palatul Noblesse pune la dispoziție o gama largă de soluții, astfel încât să genereze valoare în urma colaborării. Nu pierdeți ocazia de a vă bucura pentru o seară de o selecție de băuturi fine și de a vă conecta cu oameni de business din afara comunității Dvs.!

Evenimente proprii - Noble Drinks
Evenimente Proprii - Palatul Noblesse

Lifestyle Fairs

Târgurile de lifestyle, special concepute și găzduite de Palatul Noblesse, oferă vizitatorilor servicii și produse de top, definite prin valoare autentică și rafinament.

Un eveniment propriu dezvoltat pentru crearea unui plus de vizibilitatea a produselor nișate, a celor special create pentru anumite momente din an (Crăciun, Paște, Mărtisor, nunți și botezuri și altele) Acestea sunt organizate periodic și pentru anumite tematici.

Expozitii si vernisaje

Vernisaje cu lucrări importante de artă, expoziții de fotografie, sculptură, evenimente care promovează nume cunoscute pe plan național și internațional sunt doar câteva dintre acțiunile pe care le realizează Asociația Culturala Noblesse în cadrul Palatului Noblesse.

Fie ca este vorba de expoziții cu circuit limitat, organizate special pentru colecționarii împătimiți si care vor avea ocazia să cumpere lucrări de valoare sau de expoziții cu piese rare la care vor avea acces toți iubitorii artei, nu ar putea fi aleasa o altă clădire în afară de Palatului Noblesse.

Evenimente Proprii - Palatul Noblesse
Evenimente Proprii - Palatul Noblesse

Serate

În Bucureștiul interbelic cu parfum de roze și povesti de iubire fermecătoare aveau loc în fiecare seară diferite serate ținute în casele protipendadei, iar încăperile răsunau de muzica bună și invitații dansau până spre zori.

Balurile și seratele organizate la Palatului Noblesse sunt o reînviere a celor din secolele al XIX-lea și început de secol XX, când aceste evenimente erau cele mai așteptate și însemnau pentru unii afirmarea în societate, iar pentru alții confirmarea statutului în cadrul protipendadei.

Concerte si Spectacole private

Fiecare dintre concertele și spectacole de muzica simfonică, piese de teatru, dans contemporan sau balet, etc sunt acele evenimente proprii organizate la Palatului Noblesse, create special pentru a oferii posibilitatea publicului de a fi mai aproape de artiști, să intre în contact cu aceștia, să socializeze și să petreacă o seară în compania acestora.

Mari artiști ai scenelor naționale și internaționale au putut fi văzuți în reprezentații private la Palatului Noblesse în cadrul unor seri speciale.

Evenimente Proprii - Palatul Noblesse

Solicită oferta