Gradina

Cu o suprafață de 600 mp, Grădina Palatului Noblesse este o oază de liniște și verdeață, unde puteți organiza cu succes evenimente corporate și evenimente private

Palatul Noblesse este înconjurat de un spațiu amenajat pentru recreere, pe de o parte și pentru a pune în valoare întregul ansamblu, pe de altă parte. Desigur a fost păstrată structura aleilor originale, care înconjurau casa, precum și jumătatea de arc de cerc aflată în fața casei, cu spațiu de intrare și ieșire a trăsurilor sau automobilelor de mai târziu, deoarece nu aveau loc să întoarcă. Intrau din sensul de mers al străzii, opreau în dreptul marchizei pentru a-l lua pe proprietar și ieșeau pe a doua intrare dinspre stradă.
Grădina Palatului Noblesse este astăzi o oază de liniște și verdeață situată în mijlocul agitației urbane. Este o grădină boemă, în stil parizian, cu alei largi, pietruite, învăluite în culori și lumină. La umbra unor copaci înalți, pereții sunt acoperiți cu iederă și luminați de felinare deliate, iar aleile sunt mărginite de tufe de trandafiri roșii și hortensii albe și roz. Perdeaua de lumini aflată pe aleea centrală, creează o atmosferă ferică.

Grădina Palatului Noblesse poate găzdui evenimente private – nunți, cunuii, botezuri, petreceri aniversare sau ședințe foto, dar și evenimente corporate – cine de gală, conferințe, evenimente de networking, lansări de produse și nu numai.
Atunci când vine vorba de organizare de evenimente în București, Palatul Noblesse oferă, pe lângă un cadru versatil, o gamă completă de servicii precum: event manager dedicat, design de eveniment, meniuri personalizate, aranjamente florale, servicii foto – video, entertainment, tur ghidat al palatului, închiriere pian de la 1800, recondiționat și în perfectă stare și multe altele.