Petreceri private

Special Moments That Live Forever!

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace
Palatul din inima Bucureștiului

Palatul Noblesse, o bijuterie arhitecturală în inima orașului, o locație parcă desprinsă din cărțile de poveste, un cadru încărcat de istorie și rafinament, oferă atmosfera perfectă pentru a celebra momente deosebite din viața fiecăruia, de la o aniversare, la o simplă reuniune de familie sau la o petrecere spectaculoasă de majorat.
Cu sălile sale impozante, fiecare cu un design arhitectural unic, Palatul Noblesse este locul ideal pentru organizarea petrecerilor private într-un cadru intim și exclusivist. Fiecare detaliu din acest palat istoric emană eleganță și frumusețe, transformând petrecerile private în adevărate experiențe.
Prin ferestrele mari lumina naturală inundă încăperile, amplificând senzația de căldură și bucurie a petrecerii. Mobilierul prețios, pardoseala din marmură și operele de artă contemporană adaugă o notă de rafinament, completând armonios atmosfera evenimentului.

0052_Majorat_2022
Petreceri private - Palatul Noblesse
Petreceri private - Palatul Noblesse

Petrecerea de majorat

În viața fiecărui tânăr, majoratul reprezintă un moment important, un prag ce marchează trecerea de la adolescență la maturitate. Este un eveniment care merită să fie sărbătorit într-un cadru pe măsură, un cadru ce oferă sărbătoritului și invitaților o experiență memorabilă.

Alegerea locației pentru petrecerea de majorat are un impact semnificativ asupra întregii experiențe. Palatul Noblesse, elegant și rafinat, oferă un cadru deosebit pentru a marca această ocazie specială. Situat în centrul Bucureștiului, Palatul Noblesse, această operă de artă,  este cea mai potrivită alegerere, pentru a marca trecerea la maturitate.

Petreceri Aniversare

Planificarea și organizarea unei petreceri aniversare reprezintă oportunitatea perfectă de a transforma un eveniment special, într-un eveniment memorabil. Fie că vorbim despre o zi de naștere sau despre aniversarea căsătoriei, vă invităm să descoperiți Palatul Noblesse, palatul din inima orașului.
Transformați acest eveniment într-o experiență memorabilă atât pentru voi, cât și pentru toți cei prezenți. Înconjuarți-vă de lux și rafinament și împarțiți acest cadru de poveste cu invitații voștri.

Palatul Noblesse – Clădire Istorică

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București.

Este o clădire istorică din secol XIX, prima în stil eclectic construită în centrul Bucureștiului și poartă semnătura faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Palatul Noblesse este o locație premium centrală (este situat în centrul Bucurestiului, la doar 5 minute de Piața Universității).

Petreceri private - Palatul Noblesse
Petreceri private - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse – Săli de Bal

Rafinamentul și luxul sunt criterii care se regăsesc în toate elementele componente ale palatului, grație echipei de arhitecți a Noblesse Group.

Sălile Palatului Noblesse sunt versatile, amenajate pe diferite stiluri, asigurând intimitate și posibilitatea organizarii unor petreceri private, unice.

Palatul este înconjurat de o curte generoasa de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.

Servicii Personalizate

Echipa Palatului Noblesse are experiența a sute de evenimente organizate, sute de evenimente memorabile și mii de amintiri create pentru fiecare cuplu care ne-a trecut pragul.

Echipa noastră  înțelege că fiecare persoană este unică și are propriile dorințe și viziuni asupra unei petreceri private. De aceea, serviciile oferite sunt complete și personalizate, pentru a satisface toate nevoile și dorințele fiecărei persoane.

Petreceri private - Palatul Noblesse

de ce să alegeți palatul noblesse?

Event Manager dedicat

Design de eveniment

Meniuri personalizate

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale
Foto-Video

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Plănuiți organizarea unei petreceri private?

Completați formularul de contact și vom reveni in cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.