Petreceri private

PALATUL NOBLESSE

Petreceri private la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace – palatul din inima Bucureștiului

Palatul Noblesse, o bijuterie arhitecturală în inima orașului, o locație parcă desprinsă din cărțile de poveste, un cadru încărcat de istorie și rafinament, oferă atmosfera perfectă pentru a celebra momente deosebite din viața fiecăruia, de la o aniversare, la o simplă reuniune de familie sau la o petrecere spectaculoasă de majorat.

Cu sălile sale spectaculoase, fiecare cu un design arhitectural unic, Palatul Noblesse este locul ideal pentru organizarea petrecerilor private într-un cadru intim și exclusivist. Fiecare detaliu din acest palat istoric emană eleganță și frumusețe, transformând evenimentele în adevărate experiențe. 

Prin ferestrele mari lumina naturală inundă încăperile, amplificând senzația de căldură și bucurie a petrecerii. Mobilierul prețios, pardoseala din marmură și operele de artă contemporană adaugă o notă de rafinament, completând armonios atmosfera evenimentului.

Petreceri private - Palatul Noblesse

Petrecerea de majorat

În viața fiecărui tânăr, majoratul reprezintă un moment important, un prag ce marchează trecerea de la adolescență la maturitate. Este un eveniment care merită să fie sărbătorit într-un cadru pe măsură, un cadru ce oferă sărbătoritului și invitaților o experiență memorabilă. 

Alegerea locației pentru petrecerea de majorat are un impact semnificativ asupra întregii experiențe. Palatul Noblesse, elegant și rafinat, oferă un cadru deosebit pentru a marca această ocazie specială. Situat în centrul Bucureștiului, Palatul Noblesse, această operă de artă,  este cea mai potrivită alegerere, pentru a marca trecerea la maturitate.

Petreceri aniversare

Planificarea și organizarea unei petreceri aniversare reprezintă oportunitatea perfectă de a transforma un eveniment special, într-un eveniment memorabil. Fie că vorbim despre o zi de naștere sau despre aniversarea căsătoriei, te invităm să descoperi Palatul Noblesse, palatul din inima orașului.

Transformă acest eveniment într-o experiență memorabilă atât pentru tine, cât și pentru toți cei prezenți. Înconjuară-te de lux și rafinament și împarte acest cadru de poveste cu invitații tăi. 

Petreceri private - Palatul Noblesse

De ce să alegi Palatul Noblesse?

Îți punem la dispoziție facilități și servicii la cele mai înalte standarde, pentru că ne dorim ca Palatul Noblesse să fie locul în care evenimentele private vor beneficia de acea unicitate și vor depăși orice așteptare.

Event Manager dedicat

Design de eveniment personalizat

Catering (meniuri personalizate la cerere)

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale Foto-Video

Servicii inchiriere stuff (hostess, ospatari, bucatari, curatenie)

Valet Parking, Pază și Securitate

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Solicită o ofertă personalizată

Special Moments That Live Forever

Ne poți urmări și pe canalele noastre de Social Media