Nuntă de vis

Special Moments That Live Forever!

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace
Locul de poveste unde orice vis se transformă în realitate

În inima Bucureștiului se ascunde un loc special, un loc parcă rupt din povești, un loc care transformă visul în realitate: Palatul Noblesse. Aici se scriu povești de dragoste pentru mirii care își doresc ca ziua nunții lor să fie una memorabilă, atât pentru ei, cât și pentru cei dragi lor.
Nunta de vis la Palatul Noblesse este un eveniment desprins parcă din basmele copilăriei, o poveste de dragoste transpusă într-o atmosferă regală, unică. Nunta de vis la Palatul Noblesse este un eveniment select, cochet, intim, la care participă doar familia și cei mai apropiați prieteni.
De la primii pași, luxul și rafinamentul își fac simțite prezența. Pardoseala de marmură, în nuanțe de alb și negru, precum și ferestrele mari care inundă încăperile cu lumină naturală, mobilierul prețios, candelabrele spectaculoase, operele de artă ale unor artiști contemporani ce împodobesc peretii, toate contribuie la crearea unui cadru de poveste, un cadru regal, de care invitații la nunta de vis se vor bucura pe tot parcursul evenimentului.
Nunta la Palatul Noblesse este o nuntă intimă și cochetă. Palatul oferă posibilitatea organizării unor evenimente selecte și restrânse, pentru a crea o atmosferă mai apropiată și personală.

Nobless shooting - 236
Nuntă de vis - Palatul Noblesse
Nuntă de vis - Palatul Noblesse

DE CE SĂ ALEGEȚI PALATUL
NOBLESSE PENTRU O NUNTĂ DE VIS?

Palatul Noblesse
Bijuterie Arhitecturală și Istorică

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București.

Este o clădire istorică din secol XIX, prima în stil eclectic construită în centrul Bucureștiului și poartă semnătura faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Palatul Noblesse este o locație premium centrală (este situat în centrul Bucurestiului, la doar 5 minute de Piața Universității).

Nuntă de vis - Palatul Noblesse
Nuntă de vis - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse – Săli de Bal

Rafinamentul și luxul sunt criterii care se regăsesc în toate elementele componente ale palatului, grație echipei de arhitecți a Noblesse Group.

Sălile Palatului Noblesse sunt versatile, amenajate pe diferite stiluri, asigurând intimitate și posibilitatea organizarii unor evenimente memorabile, unice.

Palatul este înconjurat de o curte generoasa de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.

Servicii Personalizate

Echipa Palatului Noblesse are experiența a sute de evenimente organizate, sute de evenimente memorabile și mii de amintiri create pentru fiecare cuplu care ne-a trecut pragul.

Echipa noastră  înțelege că fiecare cuplu este unic și are propriile dorințe și viziuni asupra nunții lor de vis. De aceea, serviciile oferite sunt complete și personalizate, pentru a satisface toate nevoile și dorințele mirilor.

Nuntă de vis - Palatul Noblesse
Nunta de vis

Ședințe Foto de Nuntă

Palatul Noblesse este un decor ideal pentru sedințele foto de nuntă. Arhitectura sa eclectică, sălile decorate în variate stiluri, grădina verde, toate oferă cadre spectaculoase pentru fotografii de neuitat.

Cuplurile se pot bucura de momente romantice capturate în imagini, care să îi ducă cu gândul înapoi în această zi specială, de fiecare dată când privesc albumul foto.

GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII PENTRU O NUNTĂ DE VIS

Event Manager dedicat

Design de eveniment

Meniuri personalizate

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale
Foto-Video

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Plănuiți organizarea unei nunți de vis?

Completați formularul de contact și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.