Botez de poveste

PALATUL NOBLESSE

Botez de poveste la Palatul Noblesse

Botez de poveste la Palatul Noblesse: O celebrare intimă într-un decor spectaculos

În inima orașului, într-un cadru încărcat de istorie și eleganță, Palatul Noblesse devine scena unui eveniment special și sacru: botezul. Pentru părinții ce doresc să-și sărbătorească bucuria și binecuvântarea adusă în viața lor printr-un eveniment intim, Palatul Noblesse oferă un decor spectaculos și servicii complete pentru organizarea unui botez de poveste.

Palatul Noblesse, o clădire istorică înălțată în anul 1881, este cunoscută pentru rafinamentul său arhitectural și designul special, care îmbină cu măiestrie stilul eclectic cu elemente moderne și contemporane. Sălile de poveste de la parter, fiecare având un stil arhitectural distinct, reprezintă spațiul perfect pentru organizarea unui botez intim și personalizat. Sălile înalte, cu ferestrele mari, permit ca lumina naturală să inunde încăperile, creând o atmosferă magică și plină de căldură. Mobilierul prețios și candelabrele spectaculoase, opere de artă ale unor artiști contemporani împodobind pereții, toate acestea adaugă un farmec aparte evenimentului, făcând ca botezul să fie cu adevărat de poveste. Pardoseala specială din marmură subliniază eleganța locației și conferă un aer regal întregului spațiu.

Un botez intim oferă oportunitatea noilor părinți de a se concentra pe cei mai apropiați oameni din viața lor și de a petrece momente speciale împreună cu ei. Palatul Noblesse este locul ideal pentru astfel de petreceri restrânse, unde se poate simți cu adevărat o atmosferă caldă și primitoare.

De ce să alegi Palatul Noblesse?

Palatul Noblesse - Prezentare Generala

Palatul Noblesse - clădire istorică

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București.

Este o clădire istorică din secol XIX, prima în stil eclectic construită în centrul Bucureștiului și poartă semnătura faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Palatul Noblesse este o locație premium centrală (este situat în centrul Bucureștiului, la doar 5 minute de Piața Universității).

Palatul Noblesse - săli de bal

Rafinamentul și luxul sunt criterii care se regăsesc în toate elementele componente ale palatului.

Sălile Palatului Noblesse sunt versatile, amenajate pe diferite stiluri, asigurând intimitate și posibilitatea organizarii unor evenimente memorabile, unice.

Palatul este înconjurat de o curte generoasa de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.

Botez de poveste - Palatul Noblesse
Nunta la Palatul Noblesse

Servicii personalizate

Echipa Palatului Noblesse are experiența a sute de evenimente organizate, sute de evenimente memorabile și mii de amintiri create pentru fiecare cuplu care ne-a trecut pragul.

Echipa noastră  înțelege că fiecare cuplu este unic și are propriile dorințe și viziuni asupra nunții lor de vis. De aceea, serviciile oferite sunt complete și personalizate, pentru a satisface toate nevoile și dorințele mirilor.

Palatul Noblesse - Botez de poveste

Îți punem la dispoziție facilități și servicii la cele mai înalte standarde, pentru că ne dorim ca Palatul Noblesse să fie locul în care evenimentele private vor beneficia de acea unicitate și vor depăși orice așteptare.

Event Manager dedicat

Design de eveniment personalizat

Catering (meniuri personalizate la cerere)

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale Foto-Video

Servicii închiriere staff (hostess, ospatari, bucatari, curatenie)

Valet Parking, Pază și Securitate

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Solicită o ofertă personalizată

Special Moments That Live Forever

Ne poți urmări și pe canalele noastre de Social Media