Botez de poveste

Special Moments That Live Forever!

Botez de poveste la Palatul Noblesse: O celebrare intimă
într-un decor spectaculos

În inima orașului, într-un cadru încărcat de istorie și eleganță, Palatul Noblesse devine scena unui eveniment special și sacru: botezul. Pentru părinții ce doresc să-și sărbătorească bucuria și binecuvântarea adusă în viața lor printr-un eveniment intim, Palatul Noblesse oferă un decor spectaculos și servicii complete pentru organizarea unui botez de poveste.
Palatul Noblesse, o clădire istorică înălțată în anul 1881, este cunoscută pentru rafinamentul său arhitectural și designul special, care îmbină cu măiestrie stilul eclectic cu elemente moderne și contemporane, grație lucrărilor de reconsolidare și renovare susținute de echipa de arhitecți Noblesse Group. Sălile de poveste de la parter, fiecare având un stil arhitectural distinct, reprezintă spațiul perfect pentru organizarea unui botez intim și personalizat. Sălile înalte, cu ferestrele mari, permit ca lumina naturală să inunde încăperile, creând o atmosferă magică și plină de căldură. Mobilierul prețios și candelabrele spectaculoase, opere de artă ale unor artiști contemporani împodobind pereții, toate acestea adaugă un farmec aparte evenimentului, făcând ca botezul să fie cu adevărat de poveste. Pardoseala specială din marmură subliniază eleganța locației și conferă un aer regal întregului spațiu.
Un botez intim oferă oportunitatea noilor părinți de a se concentra pe cei mai apropiați oameni din viața lor și de a petrece momente speciale împreună cu ei. Palatul Noblesse este locul ideal pentru astfel de petreceri restrânse, unde se poate simți cu adevărat o atmosferă caldă și primitoare.

Preview-105
Botez de poveste - Palatul Noblesse
Botez de poveste - Palatul Noblesse

de ce să alegeți palatul noblesse
pentru un botez de poveste?

Palatul Noblesse – Clădire Istorică

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București.

Este o clădire istorică din secol XIX, prima în stil eclectic construită în centrul Bucureștiului și poartă semnătura faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Palatul Noblesse este o locație premium centrală (este situat în centrul Bucurestiului, la doar 5 minute de Piața Universității).

Botez de poveste - Palatul Noblesse
Botez de poveste - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse – Săli de Bal

Rafinamentul și luxul sunt criterii care se regăsesc în toate elementele componente ale palatului.

Sălile Palatului Noblesse sunt versatile, amenajate pe diferite stiluri, asigurând intimitate și posibilitatea organizarii unor evenimente memorabile, unice.

Palatul este înconjurat de o curte generoasa de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.

Servicii Personalizate

Echipa Palatului Noblesse are experiența a sute de evenimente organizate, sute de evenimente memorabile și mii de amintiri create pentru fiecare cuplu care ne-a trecut pragul.

Echipa noastră  înțelege că fiecare cuplu este unic și are propriile dorințe și viziuni asupra nunții lor de vis. De aceea, serviciile oferite sunt complete și personalizate, pentru a satisface toate nevoile și dorințele mirilor.

Botez de poveste - Palatul Noblesse

SERVICII COMPLETE DE ORGANIZARE
PENTRU UN BOTEZ DE POVESTE

Event Manager dedicat

Design de eveniment

Meniuri personalizate

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale
Foto-Video

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Plănuiți organizarea unui botez de poveste?

Completați formularul de contact și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.