Evenimente Corporate

Special Moments That Live Forever!

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace
Gazda evenimentelor corporate de succes

Palatul Noblesse este o locație de evenimente situată în centrul Bucureștiului, la doar 5 minute de Piața Universității, într-o zonă cu încărcătură istorică. Această locație premium pentru evenimente este un simbol al eleganței și luxului, ce poate găzdui o multitudine de evenimente corporate.
Palatul Noblesse este o clădire istorică de secol XIX, cu o arhitectură deosebită și o istorie bogată, ce se face remarcat prin atmosfera regală și serviciile de top pe care le oferă. Este un spațiu versatil, impozant, potrivit pentru cei care vor să iasă în evidență și să își pună în valoare brand-ul.
Palatul Noblesse este înconjurat de o grădină boemă, în stil parizian, ce abundă de culoare și lumini, creând acea atmosferă feerică în cadrul căreia orice eveniment corporate se transformă într-o amintire prețioasă.

Evenimente Corporate - Descoperiți Palatul

Palatul Noblesse

Biblioteka

Evenimente Corporate - Palatul Noblesse

Biblioteka Hub reprezintă un concept urban, cu design industrial, un spatiu dedicat cursurilor, conferințelor, workshop-urilor, training-urilor, întâlnirilor de brainstorming și, nu în ultimul rând, evenimentelor private, în special majoratelor și petrecerilor aniversare. Biblioteka Hub este compusă din două încăperi, o cameră principală și o cameră secundară ce servește ca spațiu pentru pauzele de cafea și socializare. Suportul logistic oferit este de cea mai înalta calitate, sala fiind prevăzută cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare, internet WI-FI și sistem de sonorizare.

Palatul Noblesse

Parter

Evenimente Corporate - Palatul Noblesse

Parterul Palatului Noblesse este un spațiu care ne vorbește despre eleganță și rafinament, un spațiu destinat evenimentelor private și evenimentelor corporate, care se transformă în evenimente memorabile. Parterul Palatului Noblesse este un spațiu compartimentat, reprezentat de cinci săli, fiecare sală prezentând un stil arhitectural diferit, de la stilul Baroque întâlnit sala centrală, la stilul Florentin, Ludovic al XV și al XVI-le și chiar stilul clasic sau cel contemporan. Sălile sunt dotate cu sistem de sunet, mixer, microfon, internet WiFi, videorpoiector, ecran, aer condiționat.

palatul noblesse

Grădina

Evenimente Corporate - Palatul Noblesse

Grădina Palatului Noblesse este o grădină boemă, cu aer parizian, o oază de liniște învăluită în culori vibrante. Înconjurând palatul cu eleganța sa discretă, grădina se întinde pe o suprafață de 600 de metri pătrați, fiind un punct de atracție irezistibil pentru cei care caută o locație centrală pentru evenimente în aer liber. Cu o atmosferă romantică și peisajul idilic, grădina Palatului Noblesse este locul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale. De la conferințe, la petreceri de firmă și evenimente de afaceri, acest cadru natural  adaugă o notă de eleganță evenimentelor.

EVENIMENTE CORPORATE – FACILITĂȚI

Palatul Noblesse vă pune la dispoziție o serie de facilități și servicii pentru evenimente corporate memorabile. Event planneri Palatului Noblesse vor fi alături de voi la fiecare pas și vă vor ghida pe drumul celui mai frumos eveniment al companiei.

Șase săli cu stiluri diferite, ce alcătuiesc parterul Palatului Noblesse (Gallery, Luxury, Regent, Florence, Baroque și Opera)

Biblioteka este un spațiu inedit aflat la demisol și are acces direct la grădină. Aici poți organiza evenimente restrânse

O gradină boemă ce înconjoară Palatul Noblesse, potrivită pentru evenimente corporate în aer liber

Capacitate maximă 100 persoane (așezare la masă) și 300 persoane (tip cocktail)

Locuri de parcare în imediata vecinătate a palatului, disponibile la cerere

Palatul Noblesse dispune de dotări tehnice de ultimă generație

de ce să alegeți palatul noblesse?

Clădire istorică din secolul XIX

Palatul Noblesse este monument istoric de secol XIX, prima clădire construită în stil eclectic din centrul Bucureștiului, ce poartă semnătura faimosului arhitect român Alexandru Săvulescu.

Clădire complet consolidată și restaurată

Palatul Noblesse este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București, unde arhitectura luxoasă se îmbină cu eleganța intimă a acestuia.

Locație premium centrală

Palatul Noblesse este o locație premium centrală, situată aproape de Piața Universității, la doar 5 minute de stația de metrou Universitate.

Experiență unică

Palatul Noblesse vă oferă o experiență unică și complexă. Descoperiți 140 de ani de istorie readuși la viață de arhitecții și designeri Noblesse Group.

Tururi exclusiviste ale palatului

Beneficiați de tururi exclusiviste ale Palatului Noblesse cu posibilitatea de a vizita expozițiile Fusion Arts, dar și cele mai noi colecții internaționale de design interior aflate în portofoliul Noblesse Group.

Avem experiența organizării a sute de evenimente

Pentru că avem experiența a sute de evenimente de succes, organizate pentru cele mai importante companii din toate domeniile, dar și pentru clienți privați. Am organizat și găzduit cu succes nunți, botezuri, majorate, conferințe, cursuri, lansări de produse și multe altele.

EVENIMENTE CORPORATE – GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII

Vă punem la dispoziție facilități și servicii la cele mai înalte standarde, pentru că ne dorim ca Palatul Noblesse să fie locul în care evenimentele corporate vor beneficia de acea unicitate și vor depăși orice așteptare.

Event Manager dedicat

Design de eveniment

Meniuri personalizate

Aranjamente florale și decoruri speciale

Servicii profesionale
Foto-Video

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Plănuiți organizarea unui eveniment corporate?

Completați formularul de contact și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.