Evenimente Corporate

SERVICII

Palatul Noblesse

Organizeză evenimente corporate, la palatul din inima Bucureștiului

Palatul Noblesse situat în centrul Bucurestiului, zona Universitate, la doar 5 minute de stația de metrou Universitate, este unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, cu un concept unic in Europa, o oază de stil într-o locație exclusivistă. Aici poți organiza  cu succes evenimente corporate. Acest reper uimitor, care datează din secolul al XIX-lea, este o fostă reședință boierească readusă la viață și dedicată celor mai elegante și unice evenimente corporate.

Stilul arhitectural, decorurile și designul transpun toți invitații într-un cadru feeric, indiferent de tipul evenimentului găzduit. Menționăm câteva tipuri de evenimente ce au scris o pagină în povestea palatului:

• Gale

• Petreceri companie

• Lansare de produse

• Conferințe

• Business breakfast/lunch/dinner

• Business meeting-uri

• Teambuilding-uri

• Workshop-uri

• Sedințe foto/video

Palatul Noblesse pune la dispoziția oaspeților săi spații ce asigură o deplină și facilă funcționalitate, pentru orice tip de eveniment corporate.

6 saloane amenajate pe diferite stiluri la parter (Gallery, Luxury, Baroque, Florence, Regent, Bucătaria Opera).

7 camere magice la etaj ( Camera Domniței, Cavalerului, Marchizei, Ducesei, Principesei, Romantică, Foaier Frech Style).

Biblioteka este un spațiu inedit aflat la demisol și are acces direct la grădină. Poate găzdui workshop-uri, conferințe, training-uri, etc.

O curte generoasă de 600 mp, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.

Capacitate maxima în interior 100 persoane (asezare la masă) și 300 persoane (tip cocktail).

Locuri de parcare în imediata vecinatate a palatului, disponibile la cerera clientului.

De ce să optezi pentru un eveniment privat la Palatul Noblesse?

Este singurul palat complet consolidat și restaurat la cele mai înalte standarde din București, unde arhitectura luxoasă se îmbină cu eleganța intimă a acestuia.

Monument istoric de secol XIX, prima clădire în stil eclectic din centrul Bucureștiului, construită de faimosul arhitect Alexandru Săvulescu.

Locație premium centrală, situată în chiar centrul Bucureștiului, la doar 5 minute de Piața Universității.

O experiență unică și complexă. Descoperă 135 de ani de istorie readuși la viață de arhitecții și designeri Noblesse Group.

Tur exclusivist al Palatului Noblesse cu posibilitatea de a vizita expozițiile Fusion Arts, dar și cele mai noi colecții internaționale de design interior semnate de Noblesse Group.

Pentru că avem experiența a sute de evenimente de succes, organizate pentru cele mai importante companii din toate domeniile, dar și pentru clienți privați.

Dotări moderne (echipamente profesionale complete de sonorizare, microfoane wireless, proiector HD profesional, plasme).

Spații versatile pe diferite stiluri, asigurând intimitate și posibilitatea organizării unor evenimente memorabile, unice.

PALATUL NOBLESSE

Gama Completă de Servicii

Îți punem la dispoziție facilități și servicii la cele mai înalte standarde, pentru că ne dorim ca Palatul Noblesse să fie locul în care fiecare eveniment de companie va beneficia de acea unicitate și va depăși orice așteptare.

Închiriere pian de la 1800, acordat și restaurat

Event Manager dedicat

Design de eveniment personalizat

Catering (meniuri personalizate la cerere)

Entertainment (DJ, band-uri live, dansatori, etc.)

Valet Parking, Pază și Securitate

Închiriere staff (hostess, ospătari, bucătari,etc.)

Servicii profesionale Foto-Video

Aranjamente florale și decoruri speciale

Te invităm cu drag să faci o vizită în lumea de poveste a Palatului Noblesse, situat pe strada Sfinților 7, în inima Bucureștiului, unde ne dorim să creăm împreună cu tine, cele mai reușite evenimente corporate.

Special Moments That Live Forever

CONTACT

Solicită oferta