Dar călătoria nu se oprește aici, căci în subteran , casa aceasta mare mai are și alte cotloane și camere ascunse care nu au scăpat săpăturilor noastre. Și astăzi demisolul adăpostește pe langa birourile Noblesse Group si un alt spatiu inedit, pe care l-am numit Biblioteka Hub.
Biblioteka-Hub este un spatiu dedicat cursurilor, conferintelor, workshop-urilor si trainingurilor. Reprezinta un concept urban, in stil industrial realizat de Studio Insign, in care se pastreaza caramida originala a cladirii de la 1881, fiind adus la cele mai inalte standarde prin lucrarile de consolidare, restaurare, dotarile tehnice de incalzire in pardoseala, aport de aer proaspat si aer conditionat. Un detaliu care confera un plus de originalitate spatiului este reprezentat de plafonul de sticla de deasupra incaperii, sustinut de o structura metalica foarte rezistenta.

Biblioteka – Hub este compusa din doua incaperi, o camera principala si o camera secundara ce serveste drept spatiu de bar, pentru partea de catering. Suportul logistic oferit este de cea mai inalta calitate, sala fiind prevazuta cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece si cald, internet WI-FI si sistem de sonorizare performant. Aceasta dispune de 2 intrari, una din interior si una din exterior, cea de-a doua ducand direct catre terasa Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, un spatiu generos si relaxant, o oaza de verdeata si intimitate in atmosfera istorica a Bucurestiului. In ceea ce priveste capacitatea, spatiul este adaptabil in functie de tipul evenimentului.

Astfel, la masa se pot aseza circa 30 de persoane, in formula de evenimente tip cocktail pot fi aproximativ 80-100 de persoane, iar tip conferinta 40-45 de persoane.

Toate produsele folosite la designul Biblioteka – Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, placile de gresie, provin de la unii dintre cei mai mari si renumiti producatori de obiecte de design interior, care se regasesc in portofoliul Noblesse Interiors.
Te invitam la palat sa descoperi aceasta superba si versatila amenajare!