Biblioteka Hub

Biblioteka Hub este un loc de inspirație și documentație, un spațiu dedicat cursurilor, conferințelor, workshop-urilor, training-urilor, întâlnirilor de brainstorming și, nu în ultimul rând, evenimentelor private

Biblioteka Hub reprezintă un concept urban, cu design industrial realizat de Noblesse Projects, în care se păstrează cărămida originală a clădirii de la 1881, fiind adusă la cele mai înalte standarde prin lucrările de consolidare, restaurare, dotările tehnice de încălzire în pardoseală, aport de aer proaspăt și aer condiționat. Un detaliu care conferă un plus de originalitate spațiului este reprezentat de plafonul de sticlă de deasupra încăperii, susținut de o structura metalică foarte rezistentă.
Biblioteka Hub este compusă din două încăperi, o cameră principală și o cameră secundară ce servește ca spațiu pentru pauzele de cafea și socializare. Suportul logistic oferit este de cea mai înalta calitate, sala fiind prevăzută cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet WI-FI și sistem de sonorizare performant. Biblioteka Hub dispune de 2 intrări, una din interior și una din exterior, cea de-a doua ducând direct către terasă Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, un spațiu generos și relaxant, o oază de verdeață și intimitate în atmosfera istorică a Bucureștiului.
Toate produsele folosite la designul Biblioteka Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, plăcile de gresie, provin de la unii dintre cei mai mari și renumiți producători de obiecte de design interior, care se regăsesc în portofoliul Noblesse Interiors.

Biblioteka Hub este un spațiu potrivit atât pentru evenimente corporate cât și pentru evenimente private. Aici putem găzdui conferințe, cursuri, workshop-uri, team building-uri, cooking classes, întâlniri de networking, ședințe foto sau filmări, majorate sau petreceri aniversare.
În ceea ce privește capacitatea, spațiul este adaptabil în funcție de tipul evenimentului. În aranjament teatru putem acomoda până la 40 persoane, în aranjament banquet 30 persoane, iar în aranjament cocktail putem acomoda până la 80 persoane.
Spațiul este dotat cu videoproiector, ecran, sistem se sunet, microfon wirelles, flipchart, aer condiționat, bucătărie proprie, băi proprii.