Sedinta Foto la Palatul Noblesse

Pentru o sedinta foto de calitate efortul vine atat din partea fotografului, care trebuie sa empatizeze cu clientii sai, cat si din partea modelelor care trebuie sa treaca de inhibitii si sa se simta bine in pielea lor. Este recomandat ca fotografii sa se converseze cu persoanele pe care le vor fotografia, pentru a destinde atmosfera si pentru a adopta un comportament in concordanta cu personalitatea clientului.

Locatia joaca un rol important, deoarece aceasta creeaza sau diminueaza starea de comfort. Daca locatia aleasa te face sa te simti stralucitoare, atunci si tu vei radia in fata aparatului foto.

Decorul trebuie sa caracterizeze modelul sau sa transmita cea mai mare parte din poveste. Fotografiile de nunta vor arata bine intr-un loc elegant, nobil, imbracat in arta, un loc care sa descrie o minunta poveste de dragoste.

Lumina reprezinta un factor important care trebuie luat in considerare de catre fotografii profesionisti. Incaperile bine luminate ajuta la realizarea fotografiilor de calitate. In timp ce anumite momente ale zile pot oferi fotografiilor un alt inteles, creand in acelasi timp un scenariu diferit.

Fie ca optezi pentru fotografiile de nunta, comerciale sau private, Palatul Noblesse dispune de interioare versatile care se pot adapta fiecarui stil. Astfel incat fotografii sa se simta cat mai inspirati, ajutati de un decor perfect, iar modele sa se simta cat mai bine in pielea lor.

Design-ul de top ajuta la crearea unor cadre fantastice care exprima eleganta, lux, frumusete. Palatul poate fi descris ca o bijuterie plasata in inima Bucurestiului, care poarta dupa sine o poveste si o istorie fascinanta. Aici este locul unde tehnologia se afla la granita cu trecutul nobil de alta data, imbinandu-le intr-un amestec omogen si armonios.

Cel mai important aspect se reflecta in relatia dintre fotograf si modele, si increderea in sine pe care ar trebui sa o avem, sau sa o exersam fiecare dintre noi. Frumusetea si originalitatea vor veni intodeauna din interior, iar personalitatea este cea care contribuie la unicitatea unei fotografii.

De asemenea, in cadrul Palatul Noblesse se organizeaza evenimente corporate, evenimente de business, evenimente de networking, lansari, evenimente exclusiviste, evenimente de lux, evenimente culturale.

Partajeaza acest articol