Locatie Ceremonie de Premiere

Stim cat de importanta este o ceremonie de premiere intr-un mediu organizational. Scopul este de a-i motiva si de a-i inspira pe ceilalti sa isi foloseasca potentialul la maxim si sa se autodepaseasca. Noi suntem alaturi de tine pentru a crea, planifica si gestiona un eveniment care sa prezinte si sa sarbatoreasca talentul deosebit.

Oferim servicii complete

Exista multe elemente si factori de luat in considerare atunci cand planificati un eveniment important precum acesta. Palatul Noblesse, cladire monument istoric situata in centrul Bucurestiului dispune de 6 incaperi complet consolidate. Acestea sunt decorate cu mobilier de top marca Noblesse Interiors si opere de arta din colectia agentiei Fusion Arts.  Incaperile palatului pot fi vizualizate si aici.

Colaboram cu o varietate de furnizori de renume care vor raspunde cu succes provocarilor tale. Impreuna vom  construi tema evenimentelui si vom tine cont de ideile tale. Sala de evenimente se va transforma intr-un taram magic iar invitatii vor fi captivati.

Scopul nostru este sa cream o experienta de neuitat pentru tine si invitatii tai in bugetul pe care ti l-ai propus.

De ce Palatul Noblesse?

Avand o experienta vasta, noi ne vom ocupa de toate componentele necesare realizarii unui eveniment de succes:

Furnizori

Buget- negociere completa

Productie (scena, sunet si iluminare)

Servicii audio-video si echipa tehnica la fata locului

Speakeri si spectacole live

Productie video/ Fotografie

Palatul poate fi vizitat la cerere pe Strada Sfintilor, Nr. 7.

Contacteaza-ne la +40 749232311 sau  prin e-mail la [email protected] si hai sa construim impreuna o experienta de neuitat!

Partajeaza acest articol