Sedinte Foto Profesioniste

Alege decorul pe care ti-l doresti!

Daca este in cautarea unei locatii de poveste pentru sedinte foto profesioniste, atunci esti in locul potrivit. Palatul Noblesse s-a imbracat in flori si culoare pentru a  incanta inimile tuturor.  Designul floral a fost realizat de Alina Neacsa si celebrul florist german Timo Bolte.

Interioarele sale versatile pot fi aranjate in functie de tema pe care o are sedinta foto. Fiecare sala faciliteaza crearea unui décor inedit pentru fotografiile tale. Modelul va straluci in fata aparatului foto, iar eleganta palatului ii va permite sa isi joace rolul cat mai bine. Camerele sunt decorate cu mobiler de top de la furnizori de renume, marca Noblesse Interiors. Fiind un centru cultural, aici sunt expuse si din lucrarile de arta ale artistilor Fusion Arts.

Fie ca iti doresti un cadru feeric sau un cadru elegant Palatul Noblesse raspunde provocarilor tale. Aranjamentele florale isi lasa amprenta intr-un mod original in fiecare sala. Efortul depus de fotograf este micsorat. Acesta fiind inspirat de toate decoratiuniile palatului.

Florile se inalta frumoase si delicate din fiecare coltisor al palatului. Natura invaluie arta creata prin arhitectura eclectica si design. Imaginea unui palat monument istoric din 1881, o bijuterie in centrul din Bucuresti, ne inspira.

Locatie Sedinte Foto Profesioniste

Preferat pentru sedinte foto comerciale, cat si pentru sedinte foto private, Palatul Noblesse impresioneaza de fiecare data. Personalitatea brand-ului este exprimata in poze prin produsele /serviciile promovate, modelul ales si atitudinea acestuia, locatia si rafinamentul sau.

Palatul inspira si magia sa patrunde in inimile tuturor care ii calca pragul. Este ideal pentru sedinte foto profesioniste iar noi iti putem recomanda fotografi cu experienta.  Fotografiile tale vor fi memorabile si vor fi imediat observate de pontentiali clienti.

Sedinte Foto Profesioniste - Palatul Noblesse
Ședință foto la Palatul Noblesse

Echipa noastra este alaturi de tine cu cele mai bune solutii. Impreuna veti alege intervalul orar si numarul de camere si veti contrui o oferta personalizata. Pentru noi este important sa cream o experienta magica si sa ne incadram in acelasi timp in bugetul oferit.

In functie de dorintele tale mobilerul poate fi scos din incaperi. Ne putem gandi la un setting fascinant care sa descrie perfect  cadrul pe care ti l-ai imaginat. Vezi incaperile aici: DESCOPERA PALATUL.

Contacteaza-ne!

Te asteptam sa ne vizitezi pe Strada Sfintilor 7. Stabileste o intalnire cu specialistul nostrum de eveniment la: [email protected] sau 0749232311

Partajeaza acest articol