Locația pentru petrecerea de botez în București, decembrie 2022

Atunci când cauți locația pentru petrecerea de botez în București, sarcina devine una destul de dificilă. Sunt sutele de locații care găzduiesc petreceri de botez în București, dar de unde știi să alegi locația potrivită evenimentului tău.

Locația pentru petrecerea de botez în București, decembrie 2022 - Palatul Noblesse
Botez

Petrecerea de botez este prima petrecere din viața bebelușului vostru. Este încărcată de emoție pură, atât pentru părinți, cât și pentru familie și prieteni.
Petrecerile intime cu câteva zeci de invitați sunt, mai ales în ultimii ani, cele mai plăcute. Părinți au timp să interacționeze cu toți invitații, fără a părea o sarcină foarte dificil și obositoare. Au alături doar cei mai importanți și dragi oameni. Au timp și pentru bebeluș. Dar cel mai important aspect este acela că au și ei timp să se distreze.

Atunci când alegeți locația pentru petrecera de botez, trebuie să țineți cont de câteva aspecte.

În primul rând, locația pentru petrecerea de botez trebuie să fie spectaculoasă. Părinții caută locuri speciale, case, grădini, orice iese din tiparele unei locații clasice de evenimente. Palatul Noblesse este o casă spectaculoasă, o clădire istorică, construită la 1881, de către celebrul arhitect Alexandru Săvulescu. Arhitectura eclectică prezentă atât la exterior, cât și la interior, face din această clădire locul ideal pentru o petrecere de botez. Clădirea a aparținut bancherului Leonid Berkowit, iar de-a lungul timpului sălile palatului au găzduit sute de baluri, serate, cine de gală și multe alte evenimente.
Palatul este înconjurat și de o grădină cu o suprafață de 600 mp, o oază de verdeață și liniște, fix în inima orașului. În grădina palatului putem întinde mesele pentru o petrecere de botez în aer liber.

Alegerea locației pentru petrecerea de botez trebuie să vă ofere și un event planner dedicat.

Mulți părinți încep pregătirile pentru petrecerea de botez după nașterea bebelușului, de aceea, locația pe care urmează să o alegeți, ar trebui să vă pună la dispoziție și un event planner dedicat, care să vă ajute cu toate pregătirile pentru această petrecere. Un event planner dedicat vine cu idei și propuneri pentru meniul de mâncare și băutură, aranjamente florale, DJ, band live, animatori pentru copii și multe altele, astfel încât timpul pe care voi îl alocați căutărilor și pregătirilor să fie cât mai scurt. Palatul Noblesse vă pune la dispoziție un event planner dedicat, care se vă va ghida pe tot parcursul pregătirilor, dar va și coordona petrecerea de botez.

Locația pentru petrecerea de botez trebuie să fie ușor accesibilă.

Palatul Noblesse este situat chiar în inima Bucureștiului, la doar cinci minute de Piața Universității, ceea ce îl face ușor accesibil indiferent ce mijloace de transport folosesc invitații.

Aranjamente florale, muzică și distracție pentru petrecerea de botez.

O locație premium pentru petrecerea de botez, vine și cu soluții și oferte pentru toate serviciile de care părinții au nevoie: aranjamente florale, arcade de baloane, band live sau DJ, animatori și magicieni pentru copii, etc. Pentru părinți aceste căutări necesită timp, iar timpul lor, mai ales ca noi părinți, este limitat. Palatul Noblesse a reușit de-a lungul timpului să își construiască relații strânse cu mulți furnizori de servicii pentru petrecerea de botez, astfel încât putem oferi soluțile cele mai potrivite.

Aranjamente florale de nunta
Aranjamente florale de nunta
Palatul Noblesse
Palatul Noblesse
Locația pentru petrecerea de botez în București, decembrie 2022 - Palatul Noblesse
Palatul Noblesse

Partajeaza acest articol