Locația de nuntă în București, decembrie 2022

A venit momentul să alegi locația de nuntă în București? Alegerea locației de nuntă în București trebuie să țină cont de mai multe aspecte, între care capacitatea și stilul locației, poziționarea acesteia, event planner-ul, posibilitatea de a oferi recomandari pentru decorațiuni și aranjamente florale pentru nuntă, DJ, band live, foto-video și alte servicii necesare pentru reușita unei petreceri de nuntă.

Locatia de nunta in Bucuresti

Locația de nuntă în București – de ce trebuie să țineți cont.

Locația de nuntă jocă un rol important și este pasul cel mai dificil pe care viitori miri îl au de făcut. În București sunt sute de locații care pot găzdui petreceri de nuntă.
Conform predicțiilor pentru anul 2023, petrecerile de nuntă cu sute de invitați sunt deja de domeniul trecutului. Nunțile intime, cu până la 100 de invitați, vor fi la mare căutare în anul 2023. Foarte mulți miri caută să petreacă acest moment special alături de părinți, câteva rude apropiate și cei mai dragi prieteni.
De asemenea, locația de nuntă se dorește a fi și ea una specială, care iese din tiparele unei locații obișnuite: o grădină sau un palat sunt printre preferințele multor miri.
Palatul Noblesse este palatul din inima orașului, situat la doar 5 minute de Piața Universității. Este o clădire monument, renovată și recondiționată la cele mai înalte standarde, a cărei arhitectură în stil eclectic te surprinde de la prima vedere. Cele cinci săli prezente la parterul palatului au fost atent decorate de către designeri Noblesse Group. Acestea emană acel lux și rafinament, pentru ca nunta la palat, să se transforme într-o nuntă de vis.
Palatul Noblesse este înconjurat și de o grădină superbă, cu o suprafață de aproximativ 600 mp. Această grădină reprezintă o oază de liniște și verdeață, un spațiu intim, situat chiar în inima Bucureștiului. Această grădină este potrivită pentru evenimente în aer liber, cochete, cu un număr maxim de 50 de invitați. Aici se poate organiza cunuia civilă sau cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă.

Nunta, deși un moment special și fericit pentru miri, poate deveni ușor un motiv de stres. Un event planner dedicat vă poate scăpa de acest stres. Experiența și dedicarea acestui event planner sunt definitorii pentru organizarea unei nunți de vis, așa cum fiecare cuplu își dorește.
Event planner-ul Palatului Noblesse, Diana, are ani de experiență în organizarea diferitelor evenimente, iar nunțile sunt specialitatea ei. La Palatul Noblesse, a organizat cu pricepere și atenție la detalii, zeci de nunți reușite, calitățile ei fiind apreciate și lăudate de cuplurile care ne-au trecut pragul.

Atunci când căutați o locație de nuntă în București, vă doriți ca acea locație să vă ofere soluții pentru toate serviciile de care aveți nevoie pentru o nuntă de vis. Oferta pentru meniul de mâncare și pentru meniul de băuturi, nu mai este suficientă, așa că locațiile trebuie să vină cu un pachet complet de servicii.
Prin parteneriatele pe care le-am cultivat de-a lungul timpului, vă putem oferi soluții complete pentru orice tip de eveniment. Aranjamente florale, decoruri speciale, band live sau DJ, foto-video, candy bar și tort de nuntă, acestea sunt doar câteva din serviciile suplimentare pe care le putem oferi.
Da, dacă vă căutați o locație de nuntă în București, vă invităm să ne faceți o vizită la Palatul Noblesse.

Nunta la Palatul Noblesse
Locatii premium pentru nunta Bucuresti
Locația de nuntă în București, decembrie 2022 - Palatul Noblesse
Aranjamente florale de nunta
Botez de poveste
Palatul Noblesse

Partajeaza acest articol