Evenimente de networking în București. De ce este networking-ul important?

Cauti evenimente de networking în București? Seria evenimentelor de networking și socializare, Noble Drinks, a ajuns la ediția cu numărul 29. Miercuri, 22 februarie, începând cu ora 18:30, te invită la Palatul Noblesse, la un eveniment de networking, organizat în parteneriat cu More Networking. Vino să descoperi oameni ca tine, să împărtășești opinii și idei despre domeniul în care activezi și nu numai, fă-ți cunoscute serviciile și dezvoltă-ți rețeau de business.

evenimente de networking

Networkingul nu este un concept care este apărut de curând, există de la începututile civilizației umane. Încă de la începuturile civilizației, oamenii și-au creat relații și contacte, care i-au ajutat să evolueze. Azi, networkingul este una dintre cele mai importante componente din viața oricărui antreprenor, indiferent de stadiul în care se află: la început de drum sau experimentat.

De ce este networking-ul important? De ce să participi la evenimentele de networking?

  • Networking-ul te ajută să îți dezvolți business-ul gratuit
  • Networking-ul te ajută să primești recomandări de business
  • Networking-ul te ajută să îți stabilești conexiuni și să îți dezvolți o rețe de business
  • Networking-ul te ajută să găsești noi oportunități
  • Networking-ul te ajută să devii cunoscut
  • Networking-ul te ajută să îți crești stima de sine

Networking-ul te ajută să îți dezvolți business-ul gratuit

Dacă îți alegi evenimentele și întâlnirile potrivite, networking-ul este gratis. Important pentru tine este să știi ce vrei să obții și să îți setezi clar obiectivele. În cadrul evenimentelor de networking vei cunoște oameni cu care te poți identifica, cu idei și percepții asemenătoare. Poți discuta liber cu acești oameni, fără prea multe formalități, poți lucra și poți înăța diferite lucruri de la ei. Poți spune că participarea la acest gen de evenimente îți poate crește vizibilitate și, de ce nu, chiar vânzările.

Networking-ul te ajută să primești recomandări de business

Sunt foarte mulți antreprenori care participă la evenimentele de networking, antreprenori ca tine din domenii diferite, cu experiențe diferite. Discuțiile cu acești antreprenori te pot ajuta să obții recomandări de calitate privind dezvoltarea afacerii tale. Ideile și sfaturile primite în cadrul întâlnirilor de businesssunt foarte utile chiar și pentru cei care au deja experiență antreprenorială.

Networking-ul te ajută să îți stabilești conexiuni și să îți dezvolți o rețe de business

În afaceri, după cum bine știi, ”nu este vorba despre ce știi, ci pe cine știi”. Afirmația aceasta este considerată un adevăr absolut. Pentru a avea o afacere de succes, este foarte important să ai și o sursă de relații și conexiuni stabile, pe care să te poți baza oricând ai nevoie. Networking-ul te poate ajuta să ajungi cu ușurință la anumiți oameni și să ăți deschidă ușile pe care tu le credeai închise.

Networking-ul te ajută să găsești noi oportunități

Având obiectivele clar stabilite, atunci vei ști și ce cauți în cadrul unui evenimnt de networking. Poți găsi cu ușurință nenumărate oportunități legate de viitoare parteneriate, furnizori, clienți, investitori, etc. Alege ce crezi că este potrivit pentru afacerea ta și fructifică acele contacte care au clar legătură cu obiectivele tale.

Networking-ul te ajută să devii cunoscut

Asigură-te că iei parte cu regularitate la aceste evenimente de networking, astfel vei deveni mai vizibil și te poți face ușor de observat, ceea ce îți aduce un avantaj în fața celorlalți participanți. Este foarte importantă implicarea activă, participarea la diferitele discuții din cadrul acestor evenimente. Vei avea mereu informațiile utile, dar vei avea și reputația unui om informat și de încredere.

Îți crești încrederea de sine

Încredere de sine este foarte importantă în afaceri, dar și încrederea în afacere, și încrederea în expunerea unor noi idei. Această încredere de sine te poate ajuta să crești atât pe plan profesional, cât și personal. Îți poți construi această încredere de sine și în cadrul întâlnirilor de networking, vorbind cu oamenii pe care nu îi cunoști.

Acum că te-am convins, fă-ți un obicei din a merge la aceste întâlniride business.

Dacă și tu vrei să organizezi un eveniment de networking, te invităm să descoperi Palatul Noblesse.

Evenimente de networking în București. De ce este networking-ul important? - Palatul Noblesse
Evenimente de networking în București. De ce este networking-ul important? - Palatul Noblesse
Evenimente de networking în București. De ce este networking-ul important? - Palatul Noblesse
Evenimente de networking în București. De ce este networking-ul important? - Palatul Noblesse

Partajeaza acest articol