O petrecere aniversară cu ștaif, septembrie 2022

După ce au organizat petrecerea de botez a micuțului Filip, la Palatul Noblesse, soții Popescu și-au dorit să revină la noi pentru a organiza în cinstea micuțului, la împlinirea vârstei de un an, o petrecere aniversară cu ștaif.

O petrecere aniversară cu ștaif, septembrie 2022 - Palatul Noblesse
Evenimente private Bucuresti

În sălile somptuoase ale Palatului Noblesse, petrecerea aniversară a micuțului Filip a început să prindă contur încă de la primele ore ale dimineții, atunci când echipa noastră a dat start pregătirilor. Punctul central al petrecerii a fost superba sală Baroque, o sală frumos decorată cu elemente reprezentative stilului Baroque. Pe tavanul înalt al acestei săli regăsim personificate patru arte reprezentative: pictura, literatura, muzica și teatrul. Pictura este înconjurată de stucaturile originale, suflate cu aur, stucaturi care coboară și împodobesc pereții falnici ai acestei săli. Soba originală de la 1881, din teracotă albă și o superbă oglindă cu sticlă de cristal, ce datează de pe la 1800, cumpărată de proprietarii Palatului Noblesse, într-o vizită la Veneția, plus candelabrul de cristal și covorul de marmură albă și neagră, gândit de arhitecții Grupului Noblesse, completează decorul sălii Baroque.

Mesele au fost așezate în mijlocul acestei săli, precum se așezau la banchetele de odinioară, iar fețele de masă de culoarea fildeșului au căzut în valuri peste mese. Decorurile meselor au fost spectaculose, constând în zeci de aranjamente florale în nuanțe de alb și verde, sfeșnice înalte cu lumânări albe, farfurii de porțelan, pahare de cristal și tacâmuri aurii. Aici invitații s-au simțit ca într-o adevărată poveste, savurând din plin preparatele rafinate și vinurile deosebite.
Sala Florence a fost pregătită pentru dans și pentru tradițiile specifice acestei aniversări – tăierea moțului micuțului Filip. Sala a fost decorată cu un panou floral, în interiorul căruia era scris numele sărbătoritului. Pe un alt panou erau evidențiate cele mai importante momente din primul lui an de viață, plus o serie de obiecte specifice, cartonașe pentru invitați, pentru ca aceștia să lase scrise gândurile lor pentru sărbătorit. Tot în această sală a fost tăiat și tortul cu două etaje, ce a reprezentat un carusel vesel în nuanțe de alb, bleu și auriu.

Petreceri aniversare
Candy bar petreceri private

Sala Gallery a fost rezervată pentru copiii veniți la petrecere, acolo unde animatorii au condimentat atmosfera cu momente haioase, dar au realizat și frumoase picturi pe fețele celor mici. De asemenea, acestia au modelat din baloane diferite animale și jucării pentru copii.
În sala Luxury s-a jucat o piesă de teatru pentru copii – ”Punguța cu dou bani”, apreciată din plin de copii, dar și de adulți, care au uitat pentru o clipă de petrecere și discuții serioase și și-au adus aminte cu drag de copilărie.
Meniul pentru petrecerea aniversară a fost alcătuit din două feluri de mâncare: o gustare și un fel principal. Gustarea a inclus parfait de pui cu legume aromatizate în oțet și anason, gravlax de somon cu cremă de hrean, terină de curcan cu merișoare și fistic, ruladă din brânzeturi cu struguri negri, dinamit tempura shirmps, iar la felul principal am delectat invitații cu un piept de rață cu dulceață de afine servit lângă un piure de morcovi și o salată de verdețuri cu dresing de casă.
Bucuria familiei Popescu a fost deplină, iar cei doi soți au reușit să își încânte din nou invitații cu această petrecere aniversară, organizată la Palatul Noblesse.
Oricând plănuiești să organizezi o petrecere aniversară, noi te invităm să descoperi Palatul Noblesse – palatul din inina Bucureștiului. Specialiștii noștri vor fi alături de tine cu sfaturi și soluții potrivite pentru a face din evenimentul tău un eveniment memorabil.
Îți punem la dispoziție toată expertiza noastră în domeniul organizărilor de evenimente. În plus, avem o paletă largă de furnizori, pe care îi recomandăm cu drag clienților noștri, pentru a le ușura căutările.

Te invităm la Palatul Noblesse!

O petrecere aniversară cu ștaif, septembrie 2022 - Palatul Noblesse
O petrecere aniversară cu ștaif, septembrie 2022 - Palatul Noblesse
O petrecere aniversară cu ștaif, septembrie 2022 - Palatul Noblesse