Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noble Drinks #27 – eveniment de networking

După o vară toridă, după ce fiecare dintre noi și-a petrecut vara în cele mai frumoase locuri, ne-am reîntors cu forțe proaspete la afacerile sau job-urile noastre, și am marcat acest moment printr-un eveniment de networking, așa cum este Noble Drinks.

Noble Drinks #27 - eveniment de networking - Palatul Noblesse
Noble Drinks #27 - eveniment de networking - Palatul Noblesse

Primul eveniment de networking Noble Drinks din acest sezon, a fost organizat de Palatul Noblesse în parteneriat cu Elite Business Woman, iar la eveniment au participat zeci de persoane dornice să își reia activitatea, să își prezinte produsele și/sau serviciile și să socializeze.
La ediția cu numărul 27 a evenimentului de networking Noble Drinks au participat antreprenori valoroși, care au discutat despre oviective, dezvoltarea de business și despre cum iți poți pune în valoare afacerea într-o discuție cu un potențial partener.
Prezentările suținute în cadrul acestui eveniment de networking au avut următoarele subiecte: industrii care au crescut și previziuni globale și locale România, top finanțări primite de afacerile românești, top 100 cele mai profitabile companii din Romania, top 5 cele mai dinamice industrii din România, top francize în care merita sa investesti în 2022. Speakeri: Madalina Samoila și Marcel Vulpoi.
Pe lângă abordarea acestor subiecte interesante, membrii Elite Business Woman, precum și invitații Palatului Noblesse, dar și ai Noblesse Group, s-au bucurat de o seară relaxantă care a îmbinat perfect experiența degustării unor băuturi rafinate și a unor preparate delicioase, cu partea de networking și socializare.
Conceptul de evenimente de networking Noble Drinks a fost lansat în anul 2016 de către Palatul Noblesse și are ca scop conectactare membrilor din principalele comunități de business din România, într-un mediu intim și nobil, pentru degustări și networking de calitate.
Indiferent că vorbim despre promovarea unui business sau despre căutarea unor noi oportunități profesionale, networking-ul este un element de bază al relaționării oamenilor și un pion important în dezvoltarea oricărei afaceri.

Noble Drinks #27 - eveniment de networking - Palatul Noblesse
Noble Drinks #27 - eveniment de networking - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei.
Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind peste 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012.
În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.