Palatul Noblesse – o locație de botez perfectă

Palatul Noblesse este o locație perfectă pentru un botez de poveste.

Locatie de botez
Palatul Noblesse - o locație de botez perfectă - Palatul Noblesse

Într-o zi frumoasă de început de septembrie, micuța Eden, minunea de copil care ne-a fermecat cu zâmbetul ei gingaș și râsul ca un clinchet de clopoțel, a fost creștinată, iar ca locație de botez, părinții ei au ales Palatul Noblesse, palatul din inima orașului.
Amplasat în centrul istoric al Bucureștiului, la doar 5 minute de Piața Universității, Palatul Noblesse reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală, datând de la 1881, fiind printre primele construcții în stil eclectic din București și poartă semnătura celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, cel care a construit și Muzeul de Istorie București.

Prezentare generala

Sălile Palatului Noblesse sunt îmbrăcate în culori și lumini calde, iar decorurile sunt așezate într-o armonie perfectă, pentru a accentua importanța momentului la care sunteți martori. Parterul Palatului Noblesse, este gazda evenimentelor organizate aici. Parterul dispune de cinci săli cu stiluri diferite. Atracția principală este Sala Baroque, acolo unde arhitecții Noblesse Group și-au pus amprenta pentru a crea un decor desăvârșit. Privirea îți este atrasă de candelabrul de cristal, înconjurat de o pictură pe tavan, care personifică patru dintre arte: pictura, literatura, muzica și teatrul. Pictura este încadrată de stucaturile originale de la 1881, care au fost suflate cu aur, pentru a aduce o notă de rafinamet încăperii. Covorul de marmură din această sală, este gândit pentru a reproduce un efect de tip ”oglindă”, față de tavan. În această încăpere, părinții micuței Eden și-au dorit să își găzduiască cei 40 de invitați, aleși pe sprânceană. Au optat pentru mese rotunde, care au fost poziționate în cele patru colțuri ale sălii, învelite cu fețe de masă în culoarea fildeșului. Mesele au fost decorate cu sfeșnice de sticlă și aranjamente florale din trandafiri și hortensii, bineînțeles de culoare albă.
Sala Florence este o sală feminină, cu pereți diafani, în nuanțe de alb. Mobilierul din această cameră este produs în zona Florența, iar stucaturile de pe tavan și pereți sunt realizate în stilul Ludovic al XV-lea.
La botezul micuței Eden, sala aceasta a fost desemnată pentru dans și voie bună.
Sala Regent cu pereții decorați în boiserie de nuc și mobilier specific stilurilor Ludovic al XV și sl XVI-lea, a fost locul potrivit pentru taifas și pentru a savura o băutură fină.

Palatul Noblesse - o locație de botez perfectă - Palatul Noblesse
Candy bar petreceri private

Meniul pentru această petrecere de botez a fost unul ales, pentru a satisface și cele mai pretențioase papile gustative. Partenerii noștri de la Pastel Lab au pregătiti o gustare cu aumoniers cu brânză de capră și trufe, tartină cu mousse de avocado, baby spanac și ou de prepeliță, mini eclere chantilly de foie gras și caramel sărat, tartar de ton cu jeleu de avocado cu baby spanac, crostini cu sparanghel sote, pancetta și sos hollandaise. Pentru felul doi am servit file de cod la cuptor cu anghinare prăjită, risotto cu dovleac și ciuperci deshidratate. Felul principal a fost alcătuit dintr-un mușchi de vită cu foie gras, stropit din plin cu sos madeira, servit lângă un piure de cartofi cu trufe și mix de verdețuri cu dressing de casă.
Tortul a fost o combinație de mousse de ciocolată albă și lămâie, învelit într-o glazură de ciocolată albă. Candy bar-ul a fost și el o explozie de gusturi și culori, de unde nu au lipsit tartele cu fructe, muosse-urile de ciocolată, macarons și multe altele.
Atunci când cauți o locație de botez, oprește-te și la Palatul Noblesse. Experiența a sute de evenimente coordonate de către echipa noastră, ne recomandă și ne onorează, motiv pentru care atunci când planifici și tu o petrecere de botez, alege cu încredere Palatul Noblesse.

Te invităm să vizitezi și tu palatul din inima capitalei!