Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Nunta Magica la Palat – Ovidiu si Ligia

19 ianuarie 2021

Nunta Magica la Palat - Ovidiu si Ligia

Nunta Magica la Palat - Ovidiu si Ligia - Palatul Noblesse

Nunta este un eveniment extrem de important pentru fiecare cuplu. Plini de fericire si emotii, Ovidiu si Ligia ne-au trecut pragul intr-o zi friguroasa de februarie. Ligia s-a visat mereu printesa in ziua evenimentului cel mare, iar dupa cautari neincetate a descoperit universul Palatului Noblesse si au ales sa faca nunta in acest loc unic.

Organizarea unui nunti magice

Cu decoruri impozante si unice, Palatul Noblesse este locatia ideala pentru miresele care vor sa se simta printese in cel mai important eveniment din viata lor.

Mirii nostri, Ovidiu si Ligia, au optat pentru o tema de nunta atipica pentru luna iunie si anume, Palatul Noblesse a fost impodobit cu globuri, instalatii, stelute si artificii, “asezonate” cu inghetata cu aroma de Craciun.

Acest eveniment privat s-a desfasurat in parterul Palatului Noblesse. Oaspetii au fost intampinati in holul central; acesta este decorat in stil baroque, cu mobilier deosebit si tablouri de mari dimensiuni, special concepute pentru aceasta zona a palatului.

Salonul Baroque, este sala centrala a palatului, locul unde distractia a prins viata. Tavanul impozant al salii, pictat manual intruchipeaza cele patru arte, astfel: teatru, muzica, pictura si literatura. O alta piesa importanta din acest salon este pianul, original din 1800.

Nunta Magica la Palat - Ovidiu si Ligia - Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este locatia ideala pentru organizarea evenimentelor private, intr-un cadru feeric.

Aici, la Palatul Noblesse urmarim sa cream amintiri memorabile care sa dureze o eternitate.

Nunta Magica la Palat - Ovidiu si Ligia - Palatul Noblesse

Pasind in universul Noblesse vei fi impresionat de aceasta casa boiereasca construita in stil eclectic, plina de istorie si cu un design deosebit.

Compartimentat in 6 sali la parter decorate in stil baroque, 7 sali moderne la etaj, dar si o biblioteca la subsol, Palatul Noblesse iti va oferi o experienta unica, in ziua evenimentului tau.

Organizarea unui eveniment privat, in special a unei nunti, necesita o foarte buna planificare, de aceea la Palatul Noblesse vei beneficia pe durata evenimentului de Manager dedicat, astfel incat tu sa te poti bucura de acest eveniment unic.

Nunta Magica la Palat - Ovidiu si Ligia - Palatul Noblesse

 

Special Moments that Live Forever!

Detalii

Dată:
19 ianuarie 2021
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Telefon:
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon:
+40749232311
Email:
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator