Concert pian – Scoala Happy Piano

Ne face placere sa va prezentam un proiect drag sufletului nostru, un eveniment plin de zambete, inocenta si vibratii muzicale. In luna septembrie am fost gazdele scolii Happy Piano care a sustinut un recitatul la pian in gradina boema a Palatului Noblesse.  Gradina Palatului Noblesse este cea mai reusita alegere pentru evenimente in aer liber Bucuresti.

Copiii extrem de talentati si o profesoara pe masura, ne-au delectat cu piese celebre din repertoriul muzicii clasice, facand sufletul tuturor sa zambeasca, pentru cateva ore am patruns in universal artei si ne-am lasat purtati pe note muzicale.

Multitudinea de flori, copaci dar si accentele urbane ale gradinii Noblesse oferta un cadru ideal pentru evenimente in aer liber Bucuresti.

Gradina boema in inima Bucurestiului

Invitatii concertului la pian s-au delectat, pe durata evenimentului dar si in pauza, cu limonada fresh, croissante si cafea.

Momentul culminant al evenimentului a fost premierea fiecarui copil si multumirile de final. Decernarea premiilor a fost plina de zambete si emotii, atat din partea copiilor cat si a parintilor.

Palatul Noblesse este o bijuterie arhitecturala, construita in stil eclectic, dupa schitele faimosului architect Alexandru Savulescu, situat in centrul Bucurestiului. Gradina boema a palatului este in deplina armonie cu arhitectura acestuia, insa cu accente urbane. Alegerea ideala pentru evenimente in aer liber Bucuresti, gradina palatului a fost prima optiune pentru evenimente de la concerte pian pana la expositii de arta.

Cei pasionați de cultură și tradițiile secolului XIX se pot regăsi într-un ambient ce va părea extras realmente din perioada Bucurestiului de alta data. 

Concert pian - Scoala Happy Piano - Palatul Noblesse
Concert pian - Scoala Happy Piano - Palatul Noblesse

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website