Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Petrecere Aniversara de 10 ani – Companie CreditAmanet

Petrecere Aniversara de 10 ani - Companie CreditAmanet
Petrecere Aniversara de 10 ani - Companie CreditAmanet - Palatul Noblesse

Luna Ianuarie a anului 2020 a continuat sa poarte hainele de sarbatoare, la Palatul Noblesse, rasunand a bucurie, dans si voie buna.

Evenimente Corporate- Petrecere corporate aniversara

Gazda a sute de evenimente corporate dar si private, Palatul Noblesse a fost alegerea ideala pentru aceasta petrecere aniversara de 10 ani.

Compania CreditAmanet a optat pentru o gama variata de bauturi soft dar si cu alcool, iar meniul de mancare recomandat de echipa Noblesse a depasit cu mult asteptarile.

Atmosfera creata de DJ, decorurile in stil baroque si mancarea savuroasa au fost elementele esentiale pentru ca aceasta petrecere de companie sa fie una reusita. Invitatii s-au bucurat de fiecare moment, au socializat si au dansat pe ritmul melodiilor anilor 2000.

Centru unic de arta si evenimente din Europa, Palatul Noblesse a organizat o petrecere corporate memorabila, unde invitatii s-au simtit minunat, bucurandu-se de muzica buna, mancare rafinata si bauturi in mixuri inedite.

Palatul Noblesse- Centru de arta si evenimente

Aceasta frumoasa resedinta boiereasca, construita la sfarsitul secolului XIX in stil eclectic, are o istorie impresionanta, trecand prin mai multe etape(de la familia bancherului Leon Berkovitz, este confiscata de Partidul Comunist Roman, ajunge mai apoi dupa Revolutia din 1989, in proprietatea unor banci).

Din 2014, dupa un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine ceea ce este astazi Palatul Noblesse- Lifestyle Palace unul dintre cele mai importante centre de cultura, arta si design, cu un concept unic în Europa.

Cu 6 sali de primire la parter, 7 camere magice la etaj, un parter demisol, ce serveste drept sediu pentru showroomul exclusivist si biroul de arhitectura de interior Noblesse Group.

In aceasta locatie exclusivita putem organiza orice tip de eveniment precum: workshop, training, teambuilding, petreceri corporate, conferinte, gale, nunti, botezuri, petreceri aniversare etc.

Palatul Noblesse creeaza evenimente memorabile, pline de semnificatie, care vor dura pentru totdeauna.

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website