Nuntă familia Nica, octombrie 2022

O nuntă este primul pas pe care îl faceți împreună și pentru aceast pas vă doriți să-i aveți pe cei dragi aproape de voi, familie și cei mai apropiați prieteni.

Nunta

Vremea nunților mari, cu sute de invitați, a cam trecut. Miri caută acum locații de nuntă în București, care să fie intime, speciale și unice. Palatul Noblesse este o astfel de locație de nuntă. Situat în inima Bucureștiului, la doar cinci minute de Piața Universității, Palatul Noblesse este o clădire istorică, printre primele construite în stil eclectic în București, mai exact a fost construită la 1881 și poartă semnătura celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, cel care a construit și Muzeul de Istorie al României.

Imediat ce i-ai trecut pragul, Palatul Noblesse te transpune într-o lume de poveste, lumea de altădată cu baluri și banchete sofisticate. Sălile somptuoase sunt îmbrăcate în culori diafane, tocmai pentru a recreea atmosfera aristocrată. Covoarele de marmură dau o notă de finețe fiecărei săli, iar candelabrele de cristal aduc un plus de strălucire. Obiectele de artă atârnate pe pereții acestor săli, semnate de mari pictori contemporani, la care se adaugă piesele deosebite de mobilier, completează rafinamentul și eleganța Palatului Noblesse.

Palatul Noblesse este potrivit pentru cei care își doresc o nuntă intimă, dar în același timp spectaculoasă. Cele cinci săli ale Palatului Noblesse pot găzdui nunți cu până la 100 de invitați.

Familia Nica și-a dorită să organizeze petrecerea de nuntă într-un astfel de spațiu intim și rafinat. Familia și cei mai dragi prieteni le-au stat alături și au fost martorii poveștii lor de iubire și a primului ”DA” spus împreună.

Tot la palat, familia Nica și-a organizat și ședința foto de nuntă, iar cei doi miri au pus în imagini bucuria și fericirea acestui moment special.

Echipa noastră a pregătit cu grijă și bucurie acest eveniment special, ca de altfel toate evenimentele organizate în cadrul festiv al Palatului Noblesse. După ce am planificat cu mirii în detaliu fiecare aspect al petrecerii de nuntă, a sosit, în sfârșit momentul să transformăm planul în realitate. Diana, wedding planner-ul Palatului Noblesse, împreună cu echipa de ospătari și bucătari au pregătit și s-au ocupat de fiecare detaliu al acestei petreceri de nuntă.

Culoarea fildeșului este una dintre culorile cele mai căutate de către cei care își organizează nunta la Palatul Noblesse. Această culoare se potrivește perfect cu culorile diafane ale palatului, aducând un plus de eleganță petrecerii de nuntă. Fețele de masă, scaunele și șervetele au purtat frumos această culoare, iar farfuriile aurii si aranjamentele florale în nuanțe de alb și portocaliu, au completat decorul acestei nunți de poveste.

Palatul Noblesse este locația ideală pentru evenimente memorabile. Versatil, unic și impozant, acest palat este algerea perfectă pentru orice tip de eveniment.

Rochie de mireasa
Nunta la Palatul Noblesse
Nuntă familia Nica, octombrie 2022 - Palatul Noblesse
Nuntă familia Nica, octombrie 2022 - Palatul Noblesse
Nuntă familia Nica, octombrie 2022 - Palatul Noblesse
Nuntă familia Nica, octombrie 2022 - Palatul Noblesse