Rochia de mireasă – ședință foto Arryana Karen, ocrombrie 2022

Sedinta foto

Fiecare femei s-a visat cel puțin odată în viață prințesă. Multe și-au dorit ca în ziua nunții să poarte o rochie specială, așa cum sunt rochiile de prințesă, cu straturi multe de volane și un corset fin, care pune talia în valoare.

Da, rochia de mireasă se poate găsi ușor, dacă știi exact ce îți dorești pentru cea mai specială zi din viața ta. În rochia de mireasă trebuie să se regăsească personalitatea fiecărei mirese, să fie ușor de purtat și să fie specială.

Atunci când alegi rochia de mireasă, ar trebui să ții cont de câteva aspecte, estetice și practice.

În primul rând, rochia de mireasă trebuie să fie spectaculoasă. O rochie spectaculoasă este acea rochie în care tu te simți bine, împlinită și fericită, iar toate aceste emoții se vor transmite cu ușurință către invitații tăi, atunci când tu ești mulțumită de alegerea făcută.

Rochia de mireasă trebuie să fie potrivită pentru tine, indiferent de tendințele în vogă. Degeabă porți o rochie la modă, dacă aceasta nu se potrivește cu personalitate și stilul tău. Tendințele sunt trecătoare, stilul tău este pentru totdeauna.

Rochia de mireasă trebuie să fie versatilă și să se adapteze ușor fiecărui moment al nunții. Pentru ceremonia religioasă și pentru ședința foto de nuntă, o trenă atașată rochiei de mireasă poate fi spectaculoasă, însă nu atât de comodă pentru petrecerea de nuntă, de aceea, o rochie de mireasă cu trenă, poate fi alegerea potrivită.

Lungă sau scurtă, orice rochie de mireasă este o alegere personală, iar fiecare mireasă alege lungimea rochiei în funcție de personalitatea ei.

După atâtea căutări, ce faci cu rochia de mireasă după nuntă? La mare căutare este sesiunea foto de după nuntă, cunoscută ca și trash the dress. După această sesiune, rochia de mireasă se curăță și poate fi păstrată in dressing sau, mai simplu și mai comod, rochia de mireasă poate fi vândută, pentru a aduce bucurie și altei mirese.

„Aryanna Karen este un brand de rochii de mireasa fondat in Romania in anul 2014 . Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, designerul Ana Maria Lungu se afla in spatele tuturor modelelor de rochii de mireasa Aryanna Karen, punand suflet si maiestrie in conceperea fiecarei rochii in parte.

Rochiile Aryanna Karen se adreseaza mireselor care viseaza la o tinuta desprinsa parca din paginile unei carti de povesti, cu volum impresionant si aplicatii lucrate manual.” – www.aryannakaren.ro.

De ceva timp, brand-ul de rochii de mireasă Arryana Karen, alege Palatul Noblesse și sălile elegante ale acestuia, pentru ședințele foto în care vedeta este rochia de mireasă prințesă. Aici, fiecare rochie de mireasă este pusă în evidență fără prea mare efort, iar fotografiile transmit fidel nota elegantă a fiecărei rochii.

La Palatul Noblesse găzduim de mult timp sesiuni foto profesionale, fie că vorbim de o sesiune foto pentru un produs sau o sesiune foto privată de nuntă.

Rochia de mireasă – ședință foto Arryana Karen, ocrombrie 2022 - Palatul Noblesse
Rochia de mireasă – ședință foto Arryana Karen, ocrombrie 2022 - Palatul Noblesse