Nunta de vis, august 2022

Căsătoria este uniunea a două suflete, doi oameni care se iubesc și care doresc să împărtășească acest moment cu cei mai dragi oameni, familie și prieteni, ceea ce transformă acest moment într-o nuntă de vis.

Nunta de vis, august 2022 - Palatul Noblesse
Nunta de vis, august 2022 - Palatul Noblesse

Într-o zi de primăvară, ne-am întâlnit cu Lavinia și viitorul ei soț, Alex. Un cuplu care ne-a mers imediat la suflet, care emana iubire prin toți porii. Erau foarte relaxați și știau foarte bine cum și-ar dori să fie ziua lor specială.
Lavinia și-a dorit ca pentru o zi să fie o prințesă din povești, iar Palatul Noblesse părea a fi cel mai potrivit loc pentru acest eveniment. Amândoi și-au dorit o cunuie religioasă în aer liber, la care să participe familia și cei mai apropiați prieteni. De asemenea, și-au dorit ca locația să fie una premium, centrală, care să dispună și de o grădină generoasă, înconjurată de verdeață.
Așa cum s-au așteptat și ei, pregătirile de nuntă nu sunt deloc simple și nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplări. Găsirea locației de nuntă s-a dovedit a fi un task destul de solicitant, ținând cont de cerințele lor. Dar cu un pic de răbdare au ajuns la noi, la palatul din inima Bucureștiului. De cum au pășit în sălile înalte, elegant decorate, ale Palatului Noblesse au știu că aici vor păși împreună pe același drum. După ce au vizitat și grădina, deja își faceau planuri despre cum aceasta ar trebui să fie decorată.
Colega noastră Diana, event planner, a notat cu grijă toate dorințele lor legate de acest eveniment și le-a transformat această zi specială într-un memorabilă.

Gradina Palatului Noblesse este locul potrivit pentru cunuia religioasă în aer liber.
Da, a fost o zi superbă pentru a organiza cunuia religioasă în grădină. Încă de la primele ore ale zilei, colegii noștri s-au mobilizat pentru a pregăti de nuntă grădina Palatului Noblesse. Au amenajat cu grijă altarul de nuntă, făcut dintr-o arcadă împodobită cu tul alb, crem și bordo, și flori delicate. Am întins un covor crem și am așezat de o parte și de cealaltă a acestuia, scaunele pe care au stat invitații prezenți la cununia religioasă.
În contrast cu aranjamentul din grădină, sălile Palatului Noblesse au fost aranjate cu mese rotunde, peste care am asezat fețe de masă în nuanțe de bleu, iar aranjamentele florale de nuntă au fost realizate din bujori viu colorați. Scaunele Chameleon au avut pernițele tot în nuanțe de bleu.
Sala Baroque a găzduit prezidiul, care a fost reprezentat de o superbă masă cu blat de sticlă, și masa socrilor mici și a socrilor mari, dar și ringul de dans, unde invitații au petrecut până târziu în noapte.
A fost o nuntă, așa cum orice femeie și-o dorește, o nuntă de vis, iar mireasa a avut numai cuvinte de laudă, atât despre locația de nuntă, cât și despre profesionalismul colegilor noștri.
Te invităm și pe tine să descoperi Palatul Noblesse, pentru că aici vei avea parte de nunta de vis, pe care mereu ți-ai dorit-o.

Nunta de vis, august 2022 - Palatul Noblesse
Nunta de vis, august 2022 - Palatul Noblesse
Nunta de vis, august 2022 - Palatul Noblesse
Nunta de vis, august 2022 - Palatul Noblesse