Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nuntă la palat, august 2022

O nuntă la palat este visul oricărei mirese, iar Palatul Noblese este de departe cea mai potrivită locație de nuntă.

Nunta la palat
Nuntă la palat, august 2022 - Palatul Noblesse

Într-o zi de vară, mirii noștri au decis să își unească destinele, iar pentru petrecerea de nuntă au ales Palatul Noblesse, pe care ei l-au considerat a fi potrivit, pentru a le găzdui o petrecere intimă de nuntă.
Cei doi miri și-au dorit o petrecere intimă, la care să participe doar familia și cei mai dragi prieteni, motiv pentru care Sala Baroque a fost mai mult decât încăpătoare pentru această nuntă la palat.

De ce o nuntă la palat?

Palatul Noblesse este o clădire imozantă, construită în stil eclectic și care poartă semnătura arhitectului Alexandru Săvulescu. Sălile înalte, poartă culori calde, diafane, iar tavanele sunt împodobite cu stucaturi, unele suflate cu aur, pentru a spori nota de rafinament și lux. Covoarele de marmură, au fost gândite special de arhitecții Noblesse Group și au fost tratate special pentru a se potrivi perfect cu decorul și arhitectura fiecărei camere. Ca un fapt divers, covorul de marmură care împodobește holul central, are peste 5000 de piese și este lucrat prin tehnica ”water jet”.
Palatul Noblesse este situat în inima Bucureștiului, în centrul istoric al orașului, la doar cinci minute de Piața Universității. Poziționarea palatului îl face ușor accesibil, indiferent că vă deplasați cu mașina sau cu mijlocul de transport în comun.
Palatul Noblesse este înconjurat de o superbă grădină, cu o suprafață de peste 600 mp, o oază de verdeață și liniste cum greu mai gășești în centrul capitalei.
Echipa de organizatori a Palatului Noblesse este recomandată de sutele de evenimente pe care le-a coordonat de-a lungul timpului, fiind alături de numeroase cupluri, pentru a le transforma evenimentul special într-o nuntă de poveste.

Dragostea rupe barierele culturale

Cei doi miri și-au dorit o petrecere intimă, la care să participe doar familia și cei mai dragi prieteni, motiv pentru care Sala Baroque a fost mai mult decât încăpătoare pentru această nuntă la palat.
Dragostea dintre cei doi miri a depășit barierele culturale, iar cei doi au demonstrat ca dragostea nu ține cont de rasă, cultură, țară, etc.
Pe cât de intimă a fost petrecerea, la care au participat 20 de persoane, pe atât de spectaculos a fost decorul acesteia.
La sfatul colegei noastre, Diana, event planner-ul Palatului Noblesse, miri au optat pentru o culoare fină – ivory. Această culoare se potriveste de minune cu culorile și decorațiunile sălii Baroque.
Pe mese, mirii au optat pentru aranjamente florale spectaculoase, iar partenerii noștri de la Maison Dadoo, le-au făurit cu măiestrie. Au așezat la un loc trandafiri, hortensii, dalii, clopoței și lisianthus. Mesele au fost îmbrăcate cu fețe de masă ivory, pe care am aranjat farfuriile suport cu margine aurie și tacâmurile aurii, lângă care am așezat cupele de vin și de apă. Scaunele Chameleon au avut pernițe tot în nuanțe de ivory.
Invitații la această nuntă au fost plăcut impresionați de această locație de nuntă și ne-au mărturisit că niciodată nu s-au simțit așa de bine.
Meniul de nuntă trebuia și el să fie unul spectaculos, așa că partenerii noștri de la Pastel Lab, au pregătit o gustare cu: Caesar Basket Salad (cosuleț din foaie de orez, salată Caesar, ou de prepeliță), tartar de somon cu jeleu de sfeclă, springrolls cu legume și creveți în sos Thay, mousse de avocado și crostini bread. Apoi am servit peștele: file de biban afumat cu sos de lămâie și rissotto cu piure de mazăre și parmezan. La felul principal am servit mușchiuleț de porc în crumble de afine, piure de morcov și cartof Dauphinoise, salată de verdețuri cu dressing de casă.


Organizarea unui eveniment privat, în special a unei nunți, necesită o foarte bună planificare, de aceea la Palatul Noblesse vei beneficia pe durata evenimentului de manager dedicat, astfel încât tu să te poți bucura de acest eveniment unic.

Nuntă la palat, august 2022 - Palatul Noblesse
Nuntă la palat, august 2022 - Palatul Noblesse