Botez de poveste la palat

Organizează un botez de poveste la Palatul Noblesse

Botez de poveste la palat - Palatul Noblesse
Botez de poveste la palat - Palatul Noblesse

Luna iulie se apropie de final, iar la final de lună împărtășim cu voi din bucuria pe care am trăit-o găzduind petrecerile de botez, pentru cei mai frumoși copilași.

Orice petrecere începe cu alegerea locului în care se va desfășura petrecerea de botez. Fiind prima petrecere din viața micuțului vostru, locul de desfășurare trebuie să fie unul de poveste, care să impresioneze și cel mai pretențios invitat. Palatul Noblesse este acest loc de poveste, cu săli somptuoase, arhitectură impresionantă și piese de decor exclusiviste. Aici puteți organiza o petrecere intimă și rafinată, care se va transforma într-o plăcută amintire atât pentru voi, cât și pentru invitații voștri. Vizibil impresionați de măreția palatului, invitații care ne-au trecut pragul în această lună toridă, s-au bucurat din plin de frumusețea în care au pășit, la fel ca în poveștile cu Feți Frumoși și Ilene Cosânzene.

Locatii botez Bucuresti

Sfătuitor de încredere, colega noastră, Diana Bucur, Event Manager în cadrul Palatului Noblesse, a planificat cu grijă fiecare eveniment, împreună cu părinții bebelușilor. Când vine vorba de detalii Diana este mereu la datorie și vă ghidează cu profesionalismul ce o caracterizează, reușind sa soluționeze cu brio și cele mai năstrușnice solicitări. Pentru petrecerile de botez din luna iulie, alături cu partenerii noștri, a îmbrăcat palatul în culori vii și a decorat mesele cu cele mai frumoase flori, a conturat cu bucătarul nostru cele mai rafinate meniuri, pentru cele mai exclusiviste gusturi, a orchestrat cu măiestrie distracția și s-a asigurat ca fiecare petrecere să devină una memorabilă.

Da, alege cu încredere Palatul Noblese pentru petrecerea de botez a micuțului tău, pentru că toată echipa noastră de specialiști va fi alături de tine.

Palatul Noblesse
Invitatii botez
Evenimente private Bucuresti
Salon botez Bucuresti
Locatii botez Bucuresti
Locatii botez Bucuresti