Noble Drinks & Networking Events #21

La Palatul Noblesse a avut loc ediţia lunii noiembrie „Noble Drinks & Networking Events #21”, în parteneriat cu Camera de Comerţ România Israel pentru oamenii de afaceri din Israel și Romania! Ne-am bucurat împreunã de o searã plinã de discuţii fascinante, idei creative şi de prezenţa unor oameni minunaţi. Noble Drinks & Networking Events urmãreşte în fiecare lunã sã aducã aproape principalele comunitãţi de business din Bucuresti într-un cadru intim şi elevat. Palatul Noblesse este o clãdire monument istoric, plasat in inima Bucureştiului şi care face parte din istorie din 1881.

Photo Credit: Florentin Tufã

 

A fost o onoare sã îl avem alãturi pe Dl. David Saranga, ambasadorul Israelului în România. Cu acest prilej, domnul ambassador, a avut parte și de un tur al locației noastre. La Palatul Noblesse s-au adunat împreunã oameni din principalele comunitãţi de business din Bucureşti.

 

Noble Drinks & Networking Events

Palatul Noblesse reprezeintã locaţia idealã pentru organizarea de evenimente de networking şi evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament şi se regâseşte în fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea în sedinte foto comerciale sau sedinte foto private. Palatul este o locaţie de evenimente care are scopul de a-şi pune invitaţii in valore.

In prezent este restaurat si reconditionat, pãstrând în acelaşi timp din frumuseţea de altã datã. Este un loc menit sã te inspire prin designul unic, prin fiecare colţişor atent lucrat. Designul interior al incaperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors.