Noble Drinks & Networking Events #22

5 noiembrie 2020 Toată ziua

Noble Drinks & Networking Events #22

La Palatul Noblesse a avut loc ediţia lunii ianuarie „Noble Drinks & Networking Events #22”, în parteneriat cu British Romanian Chamber of Commerce şi Wise Financial Solution pentru oamenii de afaceri! Ne-am bucurat împreunã de o searã plinã de discuţii fascinante, idei creative şi de prezenţa unor oameni minunaţi.

Noble Drinks & Networking Events urmãreşte în fiecare lunã sã aducã aproape principalele comunitãţi de business din Bucuresti într-un cadru intim şi elevat. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, plasat in inima Bucureştiului şi care face parte din istorie din 1881.

Invitaţii noştri ne-au impresionat, ca de fiecare dată, cu discuţii desprinse din experienţa lor profesională, creând o seară în care s-au legat conexiuni şi prietenii.

 

Noble Drinks & Networking Events

Palatul Noblesse reprezeintã locaţia idealã pentru organizarea de evenimente de networking şi evenimente corporate. Luxul este descris cu rafinament şi se regâseşte în fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea în sedinte foto comerciale sau sedinte foto private. Palatul este o locaţie de evenimente care are scopul de a-şi pune invitaţii in valore.

In prezent este restaurat si reconditionat, pãstrând în acelaşi timp din frumuseţea de altã datã. Este un loc menit sã te inspire prin designul unic, prin fiecare colţişor atent lucrat. Designul interior al incaperilor a fost realizat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors.

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Site web
Vezi site-ul web Organizator

Palatul Noblesse

Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare