Noble Drinks & Networking Events #19

5 noiembrie 2020 Toată ziua

Noble Drinks & Networking Events #19

Eveniment de networking. Partener More Networking

Noble Drinks & Networking Events #19 ne-a adus impreuna la Palatul Noblesse, monument istoric din 1881 din centrul Bucurestiului, si in luna septembrie, partenerul acestei editii fiind comunitatea de business More Networking!

Intalnirea de networking a inceput cu un discurs de bun venit al Loredanei Preda, CEO and Founder Noblesse Group International, care pe langa istoria palatului a anuntat expozitia in curs a Alexandrei Jicol, renumita artista la nivel international, expozitie deschisa publicului in perioada 23-27 septembrie 2019. Membri comunitatii de business More Networking au fost intampinati, de asemenea, de catre Roxana Domnica, fondator.

Invitatii nostri ne-au impresionat, ca de fiecare data, cu discutii desprinse din experienta lor profesionala, creand o seara in care s-au legat conexiuni si prietenii.

Expozitie in cadrul evenimenimentului Noble Drinks & Networking Events #19

Invitatii nostri au avut ocazia sa viziteze showroomul Palatul Noblesse care este mobilat cu colectii de top marca Noblesse Interiors. Piesele de mobile provin de la furnizori straini premium cu care colaboreaza pentru proiecte de design interior.

Au fost vizionate lucrarile Alexandrei Jicol expuse in palat. Lucrarile fac parte din expozitia: „Autour Du Monde, De La Source, De Retour A La Source” (În Jurul Lumii De La Sursă, Înapoi La Sursă „); „28 Art Project 2019”, expozitie deschisa publicului in perioada 23-27 septembrie.

 

Muzica si buna dispozitie

La Noble Drinks & Networking Events #19 me-am lasat purtati de muzica printre ganduri si zambete. Am fost incantati 3 artisti care au cantat la instrumente precum pian, vioara si contrabas. Pianul nostru din Sala Baroque dainuie inca din 1880, fiind perfect reconditionat pentru evenimente.

Acesta a fascinat inca o data inimile oaspetilor nostri. Muzica este un mod de a comunica, aduce oamenii impreuna, pe aceasi frecventa si ii uneste prin acelasi dor de frumos. Momentul artistic a fost sustinut de: Gabi Stanescu- vioara, Bogdan Munteanu- pian, George Stanescu-contrabas, care au interpretat un poriect nou si atractiv: Interbelic Jazz&Swing, from New York to Bucharest.

 

Sponsori eveniment Noble Drinks & Networking Events #19

Sponsorii nostri Alira Vinul, Brutaria Concordia, Siviero Maria Romania, Restaurant Piata Negustorilor ne-au rasfat cu bauturi fine si delicii culinare la Noble Drinks & Networking Events #19.

Promovand o alimentatie sanatoasa, la Brutaria CONCORDIA sunt pregatite produse naturale pe baza unor retete create de speciasliti brutari romani si austrieci.

 

Alira Vinul ne-a oferit un vin nobil si rafinat. Alira Vinul  este o crama-boutique de 80 de hectare, situata in Dobrogea, pe dealurile de pe malurile Dunarii Vechi.

Meniul „Piata Negustorilor” a  impresionat printr-o imbinare perfecta intre gustul rafinat al preparatelor si aspectul acestora.

Siviero Maria Romania ne-a indulcit cu inghetata delicioasa de diferite arome.

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Palatul Noblesse
Telefon
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Site web
Vezi site-ul web Organizator

Palatul Noblesse

Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare