Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7th Heaven- lansare Renew You, iulie 2019

5 noiembrie 2020

7th Heaven- lansare Renew You

La Palatul Noblesse, cladire monument instoric din Bucuresti, a avut loc lansarea  gamei „Renew You” de catre 7th Heaven. Palatul s-a imbracat in lumina calda, in culoare si in aer de sarbatoare. Dulciurile frumos aranjate au incantat privirile si papilele gustative ale invitatilor. Gradina de poveste a palatului si-a primit oaspetii intr-un cadru boem si incantator.

Sala de evenimente Baroque s-a imbinat perfect cu tema evenimentului prin eleganta si rafinamentul sau. Muzele de pe tavanul acesteia au prins viata si s-au metamorfozat in incantoarele modele care prezentau noua gama „Renew You” creata de 7th Heaven. Atmosfera a fost una magica plina de zambete si fascinatie.

Sala Baroque a fost special proiectata pentru evenimente premium in Bucuresti de catre echipa de arhitecti Studio inSIGN, impreuna cu designerii de interior de la Noblesse Interiors. Palatul este ca un portofoliu al muncii si exprima pasiunea pe care acestia o au pentru designul interior. Aici se pot organiza diferite tipuri de evenimente: evenimente private, evenimente corporate , evenimente premium .  Atmosfera din interioarele palatului exprima eleganta, bun gust iar luxul este descris printr-un rafinament aparte.

Evenimentele noastre devin speciale, nu numai datorita acestei bijuterii arhitecturale, un rol important il joaca invitatii nostri. Ei ne aduc in palat buna dispozitie, energia, freamatul si pasiunea pe care noi le indragim atat de mult.

Palatul Noblesse este apreciat pentru interioarele sale versatile potrivite pentru evenimente private in  Bucuresti, evenimente de networking, nunta exclusivista, botez lux, lansari in Bucuresti, sedinte foto comerciale .

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Phone
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator