Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Recrutare alternativa prin intermediul crowdsourcing, iulie 2019

5 noiembrie 2020

Recrutare alternativa prin intermediul crowdsourcing

La Palatul Noblesse a avut loc „Recrutare alternativa prin intermediul crowdsourcing”. Workshop-ul a fost sustinut in Biblioteka, sala de evenimente creata special pentru evenimente de networking, corporate si lansari. Aceasta este perfect echipata cu toate facilitatile necesare pentru o intalnire de succes. Design-ul sau industrial a fost realizat de Studio inSIGN, fiind premiat pentru originalitatea sa.

Iata care au fost speakerii prezenti la workshopul „Recrutare alternativa prin intermediul crowdsourcing”:

Mihaela Nedelcu, fondator Hire up si specialist in resurse umane, a prezentat conceptul de crowdsourcing, exemple de platforme alternative de recrutare bazate pe crowdsourcing, care sunt avantajele folosirii acestora si cum te pot ajuta sa iti inchizi pozitiile deschise, fie ca esti recruiter intern sau lucrezi intr-o agentie de recrutare.

Evenimentul a fost totodata o invitatie la dialog si la schimb de experienta intre participanti, prin adresarea intrebarilor concrete din partea participantilor.

Gazda evenimentului a fost Ionut Ene, fondator Spacefind, project manager si expert in management de evenimente corporate.

Ana Marin, event manager Palatul Noblesse a prezentat palatul intr-un tur al acestuia si a oferit informatii despre versatilitatea spatiului si cum poate fi folosita fiecare incapere a acestuia pentru diferite tipuri de evenimente private sau corporate.

Invitatii s-au putut relaxa si socializa in gradina aranjata in stil boem a Palatului Noblesse.

Detalii

Dată:
5 noiembrie 2020
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Hartă Google
Phone
+40749232311
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Vezi site-ul web Organizator