Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Global Woman Club Bucharest Summer Breakfast July-iulie 2019

5 noiembrie 2020

Global Woman Club Bucharest Summer Breakfast July-iulie 2019

La Palatul  Noblesse, monument istoric,  a avut  loc evenimentul de networking Global Woman Club Bucharest Summer Breakfast July. Aici isi dau intalnire femei de calitate care s-au remarcat in domeniul lor de activitate. Este un prilej bun de impartasire de idei si de cunostintele rezultate dintr-o experienta vasta si de valoare.

In eleganta sala de evenimente Baroque, conversatiile creative si pline de substanta isi fac loc cu usurinta printre participanti. La Global Woman Club Bucharest Summer Breakfast July invitatii au7 fost incantati de atmosfera intima si clasica pe care o ofera palatul.

Palatul fiind un loc intim, complet consolidat si restaurat, si pregatit pentru evenimente de networking, evenimente corporate, lansari, evenimente private . Datorita interioarelor versatile, create fiecare cu un design unic, aici se pot organiza si sedinte foto comerciale si sedinte foto private.

Global Woman Club a luat nastere in Londra  si bazele sale au fost puse de Mirela Sula in 2016. In lume exista 27 de comunitati „Global Woman Club” si organizatia este in plina expansiune. Mai multe informatii despre eveniment se gasesc aici.

La Palatul Noblesse au loc cele mai frumoase evenimente private din Bucuresti datorita designului unic de care acesta se bucura. Aici se pot organiza cu succes si evenimente corporate, lansari. Sau sedinte foto comerciale, sedinte foto private,  evenimente de networking, evenimente premium.

Details

Date:
5 noiembrie 2020
Event Categories:
,

Venue

Palatul Noblesse
Str. Sfintilor, nr. 7, Sector 2
Bucuresti,021064Romania
+ Google Map
Phone
+40749232311
View Venue Website

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
View Organizer Website