Fusion Arts – Iubirea e artă. Expoziția de artă dedicată iubirii, va avea loc pe 2 martie, la Palatul Noblesse

Cu o temă centrală puternică, expoziția de pictură și sculptură ”Fusion Arts – Iubirea e artă” își propune să aducă laolaltă 15 tineri artiști români, deosebit de talentați, în cadrul impresionant al Palatului Noblesse. Evenimentul va avea loc pe data de 2 martie, începând cu ora 18:30.

Fusion Arts - Iubirea e arta

Tema aleasă pentru acest eveniment este una provocatoare, iubirea, pentru a evidenția cât de puternic poate fi acest sentiment în viața noastră. Fiecare artist a pregătit o selecție reprezentativă de lucrări de artă, cu totul speciale, care vor ilustra perfect modul în care sentimentul de iubire poate fi transmis prin intermediul artei.
Cei 15 tineri artiști români, care expun în cadrul acestei expoziții, au ales să abordeze subiectul într-un mod unic și personal. Artiștii care expun în cadrul expoziție ”Fusion Arts – Arta e iubire” sunt: Marius Burhan, Dorina Cioplea-Văduva, Lavinia Falcan, Claudiu Victor Gheorghiu, Bianca Paraschiv, Teodora Vasilescu, Diana Savopol, Oana Bîrsan, Ingrid G., Dana Simion, Florin Zhu, Florentina Maria Popescu, Ersin Bactisa, Dragoș Neagoe și Cristina Georgescu, au ales să abordeze subiectul într-un mod unic și personal.
Fiecare artist își va prezenta propriile imagini expresive, în culori vibrante și forme neașteptate, care vor evoca o gamă largă de emoții în sufletul publicului. Fiecare operă va fi o exprimare unică a modului în care artistul a perceput iubirea, oferind astfel publicului ocazia de a se bucura de o diversitate incredibilă a artei.
Palatul Noblesse este locul perfect pentru această expoziție deoarece, prin grandiozitatea sa, se potrivește perfect cu aceste opere de artă unice. Amplasat în centrul Bucureștiului, cu o arhitectură remarcabilă și o poveste ce se spune de la 1881, Palatul Noblesse este adesea gazda evenimentelor de înaltă clasă.
Expoziția ”Fusion Arts – Iubirea e artă” este o oportunitate minunată de a descoperi talentele unor artiști români remarcabili și de a admira frumusețea artei. Pentru iubitorii de artă, această expoziție este o ocazie unică de a vedea cât de frumos poate fi exprimat sentimentul de iubire prin artă. În același timp, pentru artiști, este o oportunitate minunată de a-și arăta talentul și de a împărtăși cu publicul pasiunea lor pentru artă.

Fusion Arts – Iubirea e artă

Toți cei prezenți la eveniment vor avea ocazia de a vedea și de a cumpăra lucrările prezentate, astfel încât să poată să le încadreze în colecțiile lor personale sau să le ofere cadou cuiva drag. De asemenea, artiștii vor fi prezenți și vor putea răspunde la întrebări sau vor discuta cu vizitatorii despre creațiile lor.
Pentru artiștii prezenți în expoziție bucuria de a crea și de a împărtăși cu ceilalți pasiunea pentru artă este una dintre cele mai frumoase experiențe. ”Fusion Arts – Iubirea e artă” este evenimentul ce oferă ocazia artiștiștilor de a aduce în fața oamenilor pasiunea lor pentru artă și de a o împătrăși cu cei din jur.
Evenimentul ”Fusion Arts – Iubirea e artă” este organizat de Fusion Arts Agency cu sprijinul Palatului Noblesse și Noblesse Group și este deschis publicului larg. Accesul este gratuit, iar toți cei pasionați de artă și iubire sunt invitați să participe și să își împărtășească gândurile și emoțiile cu artiștii și cu ceilalți vizitatori.
”Fusion Arts – Iubirea e artă” este un eveniment unic și incitant, care ne oferă ocazia de a ne conecta cu arta și de a simți puterea iubirii prin creația acestor tineri și talentați artiști. Vă așteptăm cu drag pe data de 2 martie, începând cu ora 18:30, la Palatul Noblesse, pentru a ne bucura împreună de această experiență extraordinară.

Despre Fusion Arts

Fusion Arts Agency este agenția de artă, parte a Noblesse Group, ce și-a propus încă de la început să promoveze arta și artiștii români. Fusion Arts Agency contribuie activ la dezvoltarea carierei artistice și valorificarea creațiilor artiștilor aflați în portofoliu.
Fusion Arts Agency oferă artiștilor o platformă online de expunere a lucrărilor lor: www.fusionarts.ro. De asemenea, operele artiștilor sunt aduse în fața iubitorilor de artă prin organizează lunar a unor expoziții de artă, în cadrul Palatului Noblesse. Prin proiectele de design interior ale Noblesse Group, lucrările acestor artiști sunt integrate în diferite proiecte rezidențiale, hoteluri, birouri, etc.
Fusion Arts joacă un rol important în promovarea și dezvoltarea artei contemporane în România, sprijină tinerii artiști să își dezvolte propriul stil și să își găsească locul în lumea artei, iar acest lucru contribuie la diversificarea și îmbogățirea patrimoniului cultural al țării.

Despre Palatul Noblesse

Palatul Noblesse este unua dintre clădirile impresionante ale Bucureștiului, fiind cunoscut pentru arhitectura sa deosebită și istoria bogată. Construită în anul 1881, de către celebrul architect Alexandru Săvulescu, acestă clădire are o istorie impresionantă, de la înflorire, la decădere și la salvarea adusă în 2015 de familia Preda. După un proces complex de consolidare și restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea a devint, începând cu 2015, unul dintre cele mai importante centre de design și artă, evenimente și cultură din Europa.
Prin implicarea sa în organizarea de expoziții de artă, Palatul Noblesse contribuie la promovarea culturii și artei în România și încurajează dezvoltarea și promovarea tinerilor artiști.

Despre Noblesse Group

Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare în viața clienților, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecți si designeri oferă servicii la cele mai înalte standarde, recunoscute atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internațională.
Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii, precum Boutique Award, în cadrul „The Most Office”, pentru proiectul birouri Noblesse Group. În 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine, iar pentru rezultatele excepționale obținute în inovație prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelență în inovație în design interior”, în cadrul Designer Awards, organizat de publicația LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Partajeaza acest articol