Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business

Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business - Palatul Noblesse

Noul an aduce vesti bune! Palatul Noblesse a creat un nou concept pentru birouri si intalniri de business. Incepand cu luna ianuraie, salile Palatului Noblesse se pot inchiria atat pentru birouri cat si pentru intalniri de business cu partenerii, colegii sau clientii, la preturi promotionale. In lunile Ianuarie si Februarie se aplica un discount de 50% pentru inchirierea salilor.

Palatul Noblesse este o locatie premium centrala, in zona Piata Rosetti ce dispune de o curte generoasa de aprox 600 mp, cu locuri de parcare in imediata vecinatate (la cerere) si dotari tehnice moderne (videoproiector HD, microfoane wireless, ecran proiectie, sonorizare, flip-chart, plasme), astfel incat sa creeze un mediu de lucru profesional.

Noblesse Palace-Lifestyle Palace, cladire istorica spectaculoasă situată în inima Bucureștiului, funcționeaza ca un centru unic de evenimente, dar si ca office/meetings hub. Interioarele sale elegante, proiectate in stil clasic, contemporan sau industrial, devin locul preferat pentru Business Meetings sau Office-uri, oferind un mediu prielnic pentru creativitate si dezvoltare.

Construit in stil eclectic, Palatul Noblesse, este compartimentat in 6 saloane la parter, 7 Sali la etaj si o bibliotca hub la demisol, cu 4 zone de acces din exterior si grupuri sanitare la fiecare etaj, este locatia ideala si sigura in acesta perioada.

Dorim sa oferim persoanelor care ne trec pragul, un mediu de lucru unic, intim si special, unde sa poata socializa, in conditii de maxima siguranta, cu echipele si partenerii de business. Cafeaua este din partea casei!

Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business - Palatul Noblesse

De ce Palatul Noblesse este solutia optima pentru tine?

Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business - Palatul Noblesse
Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business - Palatul Noblesse

SALA REGENT: SPATIUL PERFECT DE ELEGANTA SI RAFINAMENT, SITUAT IN CENTRUL BUCURESTIULUI

Sala Regent este una dintre cele mai remarcante camere din Palatul Noblesse, o cladire istorica plina de poveste.

Elemente din cele doua stiluri Ludovic al XV-lea si Ludovic al XVI-lea se intrec pentru a-si arata frumusetea si suprematia . Este o camera speciala si rafinata, cu multe obiecte de arta, canapele frumoase, tapiserii brodate manual, sfesnice si flori,ce ii ofera un farmec unic acestei incaperi foarte primitoare. 

Acest salon unic ofera toate elementele logistice necesare in organizarea unui evenimente de tip: workshop, training, curs, conferinta, gale, petreceri de companie, aniversari, lansari de produse, nunti, botezuri, sedinta foto etc.

CAMERA CAVALERULUI : DESIGNUL TRADITIONALIST INTR-O LUMINA MODERNA

Este o incapere primitoare care te  seduce inca de la prima vedere prin imbinarea perfecta a tapetului cu parchetul intarsiat. Alura sofisticata si in acelasi timp traditionala este conferita de grinzile prezente la nivelul tavanului camerei.

Esenta luminii in aceasta camera este conferita de corpurile de iluminat cu linii clasice, care se evidentiaza subtil in designul traditionalist al camerei.

Acest birou este pretabil pentru: birou, private meetings, press interviews, job interviews, sedinte foto, videoclipuri etc.

Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business - Palatul Noblesse

SALA BAROQUE- UN CADRU DE POVESTE

Cea mai impunatoare camera, denumita astfel dupa stilul predominat care o caracterizeaza, camera «Baroque» se iveste la capatul holului de la intrare.

Asemenea unor bijuterii valoroase, vechile stucaturi fragile si pe alocuri distruse, sunt readuse la viata dupa ce au fost curatate cu grija, restaurate si suflate cu foita de aur. Privirea urca de la acestea si este captivata de pictura speciala reprezentand o alegorie a artelor, tema artistica fiind fireasca pentru o cladire care doreste sa gazduiasca evenimente artistice, muzicale sau vernisaje. In antichitate era uz comun tehnica personificarii cu scopul de a da o infatisare conceptelor abstracte, aducandu-le mai aproape de specificul uman. 

Sala Baroque este cea mai mare si deosebita incapere a Palatului Noblesse care ofera un spatiu ideal pentru organizarea unui evenimente de tip: workshop, training, curs, conferinta, gale, petreceri de companie, aniversari, lansari de produse, nunti, botezuri, sedinta foto etc.

SALA FLORENCE: UN SPATIU DE VIS CHIAR IN CENTUL BUCURESTIULUI

Ca doar vorbim de o casa  care sa dainuie o eternitate  si multa lume aleasa sa se bucure la privirea ei. Cele mai multe stucaturi au fost realizate in aceasta camera pe stil Ludovic al XV-lea, atat pe tavan cat si pe peretii laterali.

Si pentru ca se numeste camera «Florence», mobilier din zona Florenta produs cu maiestrie de artizani italieni , imbraca frumos peretii albi , atat de diafani. 

In acest salon recomandam organizarea urmatoarelor tipuri de evenimente: workshop, training, curs, conferinta, gale, petreceri de companie, aniversari, lansari de produse, nunti, botezuri, sedinta foto etc.

Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business - Palatul Noblesse

SALA GALLERY: SPATIUL PERFECT PENTRU ORGANIZAREA DE EVENIMENTE MEMORABILE

La fel ca intr-o galerie de arta, descoperi piese de mobilier semnate de mari designeri demult apusi sau contemporani, pierdute printre lucrari de arta moderna, sculpturi, tablouri si alte lucruri greu de definit.

Sala Gallery este ideala pentru intalniri de business, birou, sedinte foto, videoclipuri etc.

SALA LUXURY: LOCUL IDEAL PENTRU CEI PASIONATI DE FRUMOS

Amenajata cu multe accente luxury, mobilier de la brand-uri cunoscute si decoratiuni de lux, este o camera etichetata ca fiind perfecta pentru cei mai exigenti vizitatori. Fashion, lifestyle si lux , acestea sunt cateva din ingredientele pe care le-am folosit la amenajarea acestei camere, oferind un altfel de exemplu in designul interior de calitate.

Sala Luxury este ideala pentru intalniri de business, birou, sedinte foto, videoclipuri etc.

Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business - Palatul Noblesse

UN LOC UNIC CHIAR IN CENTRUL BUCURESTIULUI

Biblioteka-Hub reprezinta un concept urban, in stil industrial realizat de Noblesse Group, in care se pastreaza caramida originala a cladirii de la 1881, fiind adusa la cele mai inalte standarde prin lucrarile de consolidare, restaurare, dotarile tehnice de incalzire in pardoseala, aport de aer proaspat si aer conditionat. Un detaliu care confera un plus de originalitate spatiului este reprezentat de plafonul de sticla de deasupra incaperii, sustinut de o structura metalica foarte rezistenta.

Conceputa in stil vintage, cu elemente originale din 1881, Biblioteka Hub este ideala pentru: workshop, birou, training, curs, conferinta, , lansari de produse etc.

Palatul Noblesse redefineste notiunea de intalnire de business - Palatul Noblesse
Don’t unplug your social life, just find the right place to feel safe!
Choose Noblesse Palace!

Partajeaza acest articol