Locatie Petreceri Corporate Craciun 2019

Nu este niciodata prea devreme sa planifici  petreceri corporate de Craciun! Cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Acum este momentul sa fii inaintea celorlalti si sa te bucuri de cat mai multe optiuni. Rezerva Palatul Noblesse pentru petrecerea companiei tale din acest an.
Este mai putin stresant atunci cand ai planificat totul in  avans.  Nu astepta pana in ultimul ceas, pentru a gasi toate elementele  cheie pentru petrecerea ta. Cum ar fi o locatie de evenimente in Bucuresti, cateringul, divertismentul si organizatorul de evenimente.

ACUM este momentul perfect pentru a organiza petreceri corporate de Craciun din 2019!

Craciunul este un eveniment important pentru angajati si companie. Arata-i echipei tale cat de mult o apreciezi pentru tot ce a realizat in ultimul an. Poate ar trebui sa iei in considerare o petrecere fastuoasa de sfarsit de an, prin care angajatii tai vor fi placut impresionati. Palatul Noblesse, locatie de evenimente situata in centrul Bucurestiului iti vine in ajutor!

Organizeaza o petrecere corporate de Craciun intr-o sala de evenimente versatila si eleganta. Sala Baroque poate fi decorata in functie de tema petrecerii. Angajatii tai vor fi cu siguranta impresionati de frumusetea palatului, monument istoric din 1881.

Consideram ca exista multe motive pentru a organiza din timp o petrecere corporate de Craciun. Planificarea Craciunului este costisitoare, iti consuma foarte mult timp si poate deveni un stres in plus.  Apeleaza la specialistul de evenimente al Palatului Noblesse si vei economisi mai mult timp si energie decat credeai.

De ce Palatul Noblesse?

* Avem o baza de date extinsa de furnizori de renume, care ne permite sa negociem cele mai bune tarife, termeni si conditii pentru o gama variata de produse si servicii.

*Iti oferim pachete de evenimente construite cu un design inedit, care vor impresiona angajatii pentru toata perioada anului.

* Daca doresti sa iti transformi petrecerea intr-un taram magic sau cauti o seara unica cum nu s-a mai vazut, atunci permite-i Palatului Noblesse sa preia controlul

* Vom tine cont de ideile, viziunile, dorințele și, cel mai important, de bugetul tau.  Apoi vom planifica petrecerea de Craciun  ideala  pentru angajatii tai. Ei isi doresc tot ce este mai bun, tu iti doresti o echipa de incredere, dedicata si motivata. Iar noi suntem aici sa te ajutam. Astfel incat toti sa avem de castigat.

Facilitati locatie:

Locatie centrala(zona Universitate)

Cladire monument istoric complet restaurata si consolidata la cele mai inalte standarde

6 incaperi, amenajate in stil clasic sau contemporan

Capacitate maxima 100 persoane (asezare la masa) si 300 persoane (tip cocktail)

Gradina exterioara proprie amenajata in stil boem

Event Manager responsabil la eveniment

Tur ghidat exclusivist al Palatului Noblesse cu oportunitatea de vizitare expozitii Fusion Arts si cele mai noi colectii internationale de design interior semnate de Noblesse Interiors

Te invitam sa ne vizitezi pe Strada Sfintilor, nr. 7!

Contacteaza-ne la +40 749232311 sau  prin e-mail la [email protected] si noi iti vom organiza o petrecere de Craciun in 2019 memorabila!

Partajeaza acest articol