Nuntă 2023 – tendințele anului următor

Fiecare nuntă este o bucurie fără margini, se rotește în jurul unui cuplu unit prin dragoste, a uniunii a două familii. O nuntă înseamnă și o relaxare după luni de pregătire a marelui eveniment, pregătirea listei de invitați, coordonarea diferiților furnizor de servicii pentru nuntă, căutarea rochiei perfecte, a formației de nuntă și multe astfel de activități. Gata, în sfârșit ați ajuns la marele eveniment.

Nunta 2023

Nuntă 2023 – Mai jos vorbim despre trendurile care vor domina petrecerile de nuntă în anul 2023.

  1. Tradiționalul este scos din lumina reflectoarelor

Nunta 2023 face trecerea de la modul tradițional, către ceva mult mai intim, potrivit cu personalitățile și starea celor doi miri.

Anii de pandemie au avut un impact masiv asupra tendințelor în materie de nunți și mai ales a tendințelor anului 2023. În loc de nunțile mari de weekend, se pot organiza nunți mai mici, asta înseamnă că se poate organiza o nuntă în orașul miresei și una în orașul mirelui, sau se poate organiza o nuntă pentru familie, apoi o nuntă într-o destinație turistică, unde mirii își invită doar cei mai apropiați prieteni. Vor fi cupluri care vor opta să-și organizeze petrecerea de nuntă în cursul săptămânii.

Rochia de mireasă va fi și nu va fi. De la rochia de mireasă îndrăzneață la rochia de mireasă diafană, de la nunațele de alb și ivoire la culorie îndrăznețe, rochia de mireasă în 2023 va merge foarte mult către stilul experimental.

În 2023 majoritatea cuplurilor vor alege ca nunta să reflecte personalitatea lor și vor ignora manualul clasic de nuntă. Deci, în 2023 nunta tradițională va fi de domeniul trecutului.

  1. Petreceri de nuntă intime

Pandemia a arătat, prin numeroasele restricții impuse, că nunțile se pot organiza și pentru un număr mai mic de persoane, astfel că printre invitați s-au numărat familia și cei mai apropiați prieteni. Petrecerile intime de nuntă, cu până la 100 de invitați, vor fi la mare căutare în anul ce urmează. Multe cupluri vor alege să-și organizeze doar cununia civilă, care să fie urmată de o petrecere alături de prieteni, unii vor alege să se căsătorească în secret, apoi să-și invite prieteni la un brunch. 

Este ziua nunții voastre și puteți face orice. Este despre voi și despre bucuria voastră. Așa cum spunem, în 2022 tragem cortina peste nunta tradițională.

  1. Petrecerea de nuntă se va organiza în aer liber

Fără ziduri! Dacă pandemia a adus ceva bun în materie de organizare de nunți, acela a fost că petrecerile de nuntă s-au mutat în aer liber, iar aceste petreceri au devenit atât de populare, încăt acum invitații preferă să nu mai stea înghesuiți și închiși într-un ballrom sau într-un hotel.

  1. Un altfel de entertainment și experiențe inedite pentru invitați

Se pare că ușor, ușor apune și vremea petrecerilor cu DJ, formații de nuntă și un ring mare de dans. Majoritatea cuplurilor vor opta pentru alte forme de divertisment, iar muzica se pare că va fi una delicată, un duo de jazz sau un recital de pian, momente de magic close-up, un cocktail bar cu cocktail-uri personalizate, diferite jocuri interactive, un cigar bar și multe altele. Toatea acestea se întâmplă pentru că majoritatea cuplurilor vor dori să ofere experiențe unice fiecărui invitat. 

  1. Culorile revin la modă

În 2023 dispar și culorile neutre, cele de alb și negru sau cele clasice. Vine vremea să se pună culoare în fiecare petrecere de nuntă. Florile colorate și unice, în diferite aranjamente, fructe proaspete ca decor de nuntă, detalii vintage, iată câteva din tendințele anului viitor în materie de evenimente.

Palatul Noblesse, palatul din inima orașului va fi locul potrivit, care se pliază perfect tendințelor anului 2023. Cu săli care îți permit să organizezi o nuntă care iese din tipar, cu o grădină frumoasă perfectă pentru petrecerile de nuntă în aer liber, Palatul Noblesse este alegerea perfectă pentru petrecerile de nuntă din anul 2023.

Partajeaza acest articol