Petrecerea de majorat – cum pregătești o petrecere în 2023

Petrecerea de majorat este una dintre petrecerile cele mai așteptate de către un adolescent. Este prima mare petrecere în calitate de adult, momentul în care devine responsabil pentru toate acțiunile lui, acel prim pas spre maturitate.

petrecerea de majorat

Majoratul este un moment unic care trebuie sărbătorit cu fast, alături de cei mai buni prieteni, într-un loc care să fie memorabil.

În zilele noastre petrecerea de majorat nu mai este doar o simplă petrecere. Petrecerea de majorat s-a transformat treptat într-un eveniment grandios, cu invitați pe masură, îmbrăcați în ținute de gală, care sunt întâmpinați pe covorul roșu, cu muzică nouă și șampanie.

Ce trebuie să știi atunci când pregătești o petrecere de majorat?

Bugetul pentru petrecerea de majorat

Primul lucru pe care trebuie să-l luați în calcul este bugetul. Bugetul este foarte important, deoarece în funcție de buget alegeți locația pentru petrecerea de majorat, tema petrecerii, meniul, programul artistic, tortul aniversar, dar și restul elementelor necesare pentru o petrecere reușită.

Tema petrecerii de majorat

Majoritatea petrecerilor de majorat sunt organizate acum după o temă aleasă de către sărbători sau sărbătorită. Alegerea acestei teme este foarte importantă, deoarece următoarele asepecte ale acestei petreceri vor fi alese în funcție de această temă. Sărbătoriții pot alege ca teme: bal mascat, costumații trăznite, karaoke party, mama mia party, glam party și multe altele.

Alegerea locației pentru petrecerea de majorat

Un alt capitol la fel de important este și alegerea locație pentru petrecerea de majorat. Aceasta trebuie să fie potrivită cu personalitatea sărbătoritului sau a sărbătoritei, să poată găzdui numărul de invitați la această petrecere și să fie cât mai versatilă.

Meniul pentru petrecerea de majorat

Recomandarea noastră este ca meniul pentru această petrecere să fie bufet suedez, care să includă o varietate de preparate și pe care invitații să le poată servi ușor. De asemenea, foarte important este și candy bar-ul, care trebuie să fie în ton cu tema petrecerii.

Ajungem acum și la partea de băuturi și recomandăm să optați pentru un barman profesionist, care va ști să dozeze perfect băuturile. Recomandăm ca de la această petrecere să nu lipsească șampania sau vinul spumant și cocktail-urile vesele și colorate, însă cantitatea de alcool ar trebui să fie mai limitată, iar în meniu să fie incluse și multe sucuri, apă și cafea.

Muzica pentru petrecerea de majorat

La aceste petreceri cel mai popular este DJ-ul, însă mulți tineri își doresc să invite și câte un artist foarte cunoscut sau un band live care să facă atmosferă la această petrecere. Recomandăm ca pentru început, sărbătoriții să facă un sondaj printre invitați, pentru a afla ce își doresc și aceștia să asculte, apoi să înceapă cutările.

Fotograful pentru petrecerea de majorat

Momentele de la o astfel de petrecere trebuie să fie surprinse prin ochiul unui profesionist. Fiind prima petrecere din viața de adulți, sărbătoriții vor vrea să își aducă mereu aminte, iar fotografile pot oferi această opțiune.

Se mai poate opta și pentru o cabină foto, care să surprindă cadre haioase cu invitații.

Tortul și decorațiunile pentru petrecerea de majorat

Tortul este piesa de rezistență a petrecerii. Acesta trebuie să fie ales în funcție de gusturile sărbătoriților, dar trebuie să se potrivească și cu tema petrecerii.Lla momentul tortului sunt foarte importante lumânările aniversare, artificiile, confeti și, de ce nu, coifurile.

Decorațiunile se aleg în funcție de tema aleasă pentru această petrecere.

Pentru o petrecere de majorat reușită țineți cont de dorințele sărbătoritului, apelați la un specialist care să vă ajute cu pregătirile și pe cât posibil recomandăm prezența unui părinte sau a câtorva rude mai apropiate, pentru a supraveghea de la distanță această petrecere.

Pentru petrecerea de majorat Palatul Noblesse este o alegere perfectă. Poate găzdui petreceri rafinate la parter, petreceri cool în Biblioteka sau petreceri în aer liber, organizate în grădină. Specialiștii noștri te vor ghida și te vor asista la organizarea acestei petreceri. Vă putem ajuta să vă stabiliți un buget potrivit, să alegeți tema perfectă, meniul de mâncare și băutură, DJ-ul, fotograful, adică toat ce aveți nevoie pentru o petrecere reușită.

Vă așteptăm la Palatul Noblesse, palatul din inima orașului, pentru o petrecere de majorat așa cum vă doriți și despre care toți participanții ăși vor aminti cu drag mult timp.

Petrecerea de majorat - cum pregătești o petrecere în 2023 - Palatul Noblesse
Petrecerea de majorat - cum pregătești o petrecere în 2023 - Palatul Noblesse

Partajeaza acest articol