Cauți o locație pentru majorat în București? Te așteptăm la Palatul Noblesse! – decembrie 2022

Cauți o locație pentru majorat în București? Te așteptăm la Palatul Noblesse! - decembrie 2022 - Palatul Noblesse

Mult așteptaul majorat se apropie cu pași repezi. Mulți adolescenți așteaptă cu nerăbdare acestă petrecere de majorat, care marchează și momentul în care ei devin adulți responsabili. Plănuiesc din timp această petrecere, vor să își impresioneze prietenii și vor ca petrecerea lor să fie una spectaculoasă demnă de un majorat memorabil.

Cauți o locație pentru majorat în București elegantă și rafinată? Te așteptăm la Palatul Noblesse.

La Palatul Noblesse poți să organizezi o petrecere de majorat de top, într-o locație exclusivistă, o petrecere memorabilă care să rămână în memoria fiecărui invitat.
Palatul Noblesse este o clădire istorică situată în centrul Bucureștiului, la doar cinci minute de Piața Universității. Se poate ajunge ușor, indiferent de modaliatatea de transport pe care o alegi.

Cauți o locație pentru majorat în București elegantă și rafinată? Te așteptăm la Palatul Noblesse.

Fie că alegi să faci o petrecere de majorat cu mulți invitați sau una mai restrânsă, Palatul Noblesse este alegerea potrivită, atunci când cauți o locație pentru majorat în București. Cele cinci săli elegante situate la parterul palatului, pot găzdui o petrecere spectaculoasă. Versatilitatea acestor săli îți vor permite să personalizezi petrecerea de majorat. Spre exemplu, sala Baroque o poți transforma în ring de dans, în sălile Florance și Regent poți așeza mesele pentru servirea mesei, în sala Gallery poți organiza bufetul, în sala Luxury poți organiza un photo corner sau o zonă de gaming, iar în holul central se poate organiza barul.
Temele alese pentru această petrecere de majorat pot fi multe, de la Great Gatsby la Fun Nigh, 80’s, Bal Mascat și multe altele.

Cauți o locație pentru majorat în București. Vino și descoperă Biblioteka Palatului Noblesse.

Biblioteka Palatului Noblesse, este un spațiu modern, cu design urban-industrial, care poate găzdui petreceri non-conformiste de majorat cu până la 40 de invitați.
Biblioteka este un spațiu pentru evenimente deosebit. Este situat pe două nivele, acestea fiind separate printr-o pasarelă de sticlă. Dispune și de o bucătărie open space, care poate fi folosită pentru amenajarea bufetului și a barului. Biblioteka are intrare separată din grădina Palatului Noblesse.
Biblioteka este o locație pentru majorat în București, care poate găzdui petreceri relaxate, fără o temă anume. Pentru petrecerile de majorat organizate aici un DJ este alegerea cea mai potrivită.

Idei locatii pentru petrecere majorat în București

Atunci când ești în căutarea unei locații pentru majorat în București, oprește-te și la Palatul Noblesse. Cu siguranță vei fi foarte încântat de acest spațiu, iar specialiștii noștri te pot ghida cu sfaturi, pentru ca petrecerea ta de majorat să fie una memorabilă.
Putem personaliza meniul de mâncare și băutură, îți putem oferi recomandări pentru DJ, band live sau orice alt tip de entertainment, aranjamente florale, foto-video, cabină foto și multe altele.

Palatul Noblesse
Palatul Noblesse

Partajeaza acest articol