Evenimente eclectice la Palatul Noblesse- Lifestyle Palace

Cele 18 incaperi, proiectate si amenajate de catre Studio Insign si Noblesse Interiors, ofera un cadru prestigios pentru orice ocazie: de la lansari de produs, intalniri de business, vernisaje, baluri, spectacole de moda si receptii de nunta, pana la sedinte foto personale si comerciale, conferinte de presa, cursuri, training-uri si petreceri in gradina de vara.

Etajul palatului este impartit in 7 incaperi in stiluri de design diferite, inundate de lumina si inspiratie. Aici, fie ca este vorba de o sedinta foto, o filmare, o expozitie sau o intalnire de business, fiecare persoana sau brand se poate reinventa.

Cu o suprafata de 300 mp, parterul palatului ofera un fundal spectaculos pentru evenimente Bucuresti corporate si private, dezvaluind detalii arhitecturale progresive si design-ul classic al interiorului cu tonuri calde. Astfel, el poate fi folosit ca spatiu expansiv sau impartit intr-o varietate de configuratii mai mici pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor clientului, avand deschidere catre o frumoasa gradina, facand astfel combinatia ideala pentru divertisment in interior si in aer liber.

Calatoria continua in subteran, care adaposteste Biblioteka HUB, un spatiu in antiteza cu parterul si etajul, unde s-a folosit un stil industrial-urban si unde s-a pastrat caramida originala de la 1881 a cladirii. Spatiul ofera sala de cursuri, sala de conferinte, sala de workshop si sala de training si este compus din 3 incaperi: partea de demisol cu un plafon de sticla ce serveste ca zona de networking, camera principala de cursuri si o camera secundara drept spatiu de bar si bucatarie, pentru partea de catering.

Cu acces din parterul palatului si din Biblioteka HUB, gradina de vara, iluminata adecvat, este ideala pentru petreceri si evenimente in aer liber atat pe timpul zilei cat si seara, creand posibilitatea de a realiza proiectii, a gazdui concerte live si a amenaja terasa.

Versatil, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace poate arunca asupra oricarui eveniment corporate sau privat note clasice, elegante sau trendy.

Partajeaza acest articol