Fusion Arts Expo 2019- o experienta colorata

Peste 100 de lucrari de arta au fost expuse pe peretii Palatului Noblesse si au transformat-o intr-un univers cultural, plin de frumusete, pasiune si culoare. Expozitia a durat o saptamana si a scaldat palatul un mii de culori vibrante, care se unduiau duioase pe langa sculpturile atent lucrate. Aici au avut loc doua evenimente: Arts After Work si Urban Garden Party.

La Arts After Work am avut ocazia sa ii cunoastem pe cei 65 de artisti participanti la Fusion Arts Expo 2019. Ne-am intalnit in Biblioteka cu entuziasm si arhitectii de interior de la Studio inSIGN ne-au impartasit din experienta si cunostintele lor. Apoi ne-am bucurat alaturi de Stalinskaya și de Sano Vita in gradina verde si proaspata a palatului.

Urban Garden Party a fost o zi speciala. O zi dedicata spectacolului si a starii de bine.  Gabriel Balasa a cantat la handpan la deschiderea evenimentului. Notele muzicale ne-au introdus intro alta lume, o lume a autenticului.  Apoi, formatia Light Quartet ne-a ghidat in frumoasa noastra calatorie pe calea nestiuta a artei. Lavinia Falcan a pictat cu culori vii pe ritmuri tribale. Iar Sebastian Iacob si Dragos Preutesei ne-au impresionat prin sesiuni de live painting.

Fusion Arts Expo 2019 a fost experienta care va dainui in amintirile noastre prin momentele colorate, muzica si sculptura. A fost un eveniment care a reusit sa creeze o punte intre generatiile care aduse impreuna de aceleasi scop: dragostea pentru arta si cultura. Toate acestea au avut loc intr- un palat, monument istoric plasat in mijlocul Bucurestiului.

Partajeaza acest articol