Add value to your lifestyle fair at Noblesse Palace!

Add value to your lifestyle fair at Noblesse Palace! - Palatul Noblesse

Planuiesti urmatoarea lansare de produse cosmetice, organizarea unui targ fashion sau poate chiar un vernisaj pentru operele tale de arta, dar nu reusesti sa gasesti locatia potrivita? Vino la Palatul Noblesse, un loc unic prin care oferim un plus de rafinament oricarui tip de eveniment lifestyle.

Intr-o atmosfera unica si o arhitectura specifica secolului 19, Palatul Noblesse este locul ideal pentru prezentari de moda, targuri fashion sau lansari de produse. Astfel, am reusit de fiecare data sa imbinam arta, design-ul interior, cu tehnologia si stilul de viata exclusivist pentru a organiza cele mai reusite si elegante evenimente lifestyle.

Palatul Noblesse și Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru orice eveniment lifestyle, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.
In cazul in care considerati inchirierea locatiei pentru evenimente lifestyle, Palatului Noblesse, locatie evenimente exclusiviste, va pune la dispozitie sali workshop, sali lansari de produse, sali pentru targuri fashion, sali pentru expozitii, sali lansari de produse, dar si sali sedinte foto, fiind o locatie cladire istorica situata in centrul Bucurestiului.

Daca doresti sa iti organizezi urmatorul eveniment lifestyle la noi, contacteaza-ne la numarul de telefon 0749 232 311 sau trimite un e-mail la adresa [email protected]
Pana atunci, va oferim cateva momente de la targurile lifestyle pe care le-am organizat sau gazduit la Palatul Noblesse!

Partajeaza acest articol