Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noble Drinks & Networking Events #26

Seria evenimentelor de networking din aceasta toamna, organizate in cadrul Palatului Noblesse a inceput cu o editie speciala, in parteneriat cu prietenii nostri de la More Networking.

Noble Drinks & Networking Events #26 - Palatul Noblesse
Noble Drinks & Networking Events #26 - Palatul Noblesse

Conceptul de evenimente Noble Drinks & Networking Events a fost lansat in anul 2016 de catre Palatul Noblesse si are ca scop conectactare membrilor din principalele comunitati de business din Romania, intr-un mediu intim si nobil pentru degustari si networking de calitate.

Indiferent ca vorbim despre promovarea unui business sau despre cautarea unor noi oportunitati profesionale, networking-ul este un element de baza al relationarii oamenilor si un pion important in dezvoltarea oricarei afaceri.

MORE Networking este o comunitate unde oamenii se intalnesc pentru a invata unul de la altul, a se cunoaste, a crea valoare si a se recomanda. Misiunea MORE Networking este de a imbunatati experienta de networking a membrilor, a invitatilor, de a invata unii de la altii din experientele de business, de a facilita schimbul de informatii si recomandari calificate prin intelegerea conceptelor si procedurilor care duc la o activitate de networking de succes.

Evenimentul a adus alaturi membrii comunitatii More Networking si invitatii Palatului Noblesse care s-au bucurat de o seara relaxanta, care a imbinat perfect experienta degustarii unor bauturi rafinate si a unor preparate delicioase cu partea de networking si socializare. 

Multumim partenerilor: Domeniul Kelaru, South Burger, Brutaria CONCORDIA, Magie cu Thermomix care ne-au rasfatat de-a lungul serii.

Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei.

Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind  peste 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012.

În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.

Noble Drinks & Networking Events #26 - Palatul Noblesse
Noble Drinks & Networking Events #26 - Palatul Noblesse

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website