Nunta Patricia & Alexandru, august 2021

O cladire emblema, o adevarata bijuterie arhitecturala, ce dateaza din secolul XIX, Palatul Noblesse din strada Sfințtlor devine astazi una dintre cele mai cautate locatii pentru o nunta de poveste, pentru evenimente cu un specific aparte.

Nunta Patricia & Alexandru, august 2021

Palatul pare ca incearca sa spuna propria sa amintire, sa creioneze timpurile de altadata si sa transpuna invitatii intr-o lume de basm.

Interioarele sale elegante, imbracate in culori si lumini calde, unde totul este amenajat intr-o armonie perfecta, vor accentua importanta unui moment atat de special cum este nunta.

Patricia si Alexandru si-au dorit o nunta fara prea multe formalitati si cu o abordare moderna si relaxata. Au avut alaturi doar familia si prietenii apropiati care s-au bucurat sincer pentru ei.

Pentru a spune „stop risipei”, ei au optat pentru un meniu de tip bufet, oferindu-le invitatilor o varietate de preparate, pe toate gusturile.

Simplitatea si naturaletea prin care au ales sa marcheze acest moment unic din viata lor de cuplu, ne-au facut sa ii indragim si sa-I apreciem extrem de tare.

Evenimentele organizate in cadrul Palatului Noblesse sunt personalizate in detaliu. Creativitatea noastră și preferințele personale ale clientilor nostri își pun amprenta, iar fiecare eveniment este unic.

Locatii de nunta Bucuresti
Tort de nunta
Evenimente private Bucuresti
Nunta Patricia & Alexandru, august 2021 - Palatul Noblesse

Details

Date:
15 septembrie 2021
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Palatul Noblesse
Phone
+40749232311
Email
event.manager@palatulnoblesse.ro
Website
View Organizer Website