Noble Drinks & Networking Events #17, iunie 2019

La Palatul Noblesse-Lifestyle Palace, o bijuterie plasata in centrul Bucurestiului, a avut loc Noble Drinks & Networking Events #17. Aceasta s-a dovedit a fi o editie plina de surprize, de buna dispozitie si discutii fascinante. Alaturi de InterNations am adus impreuna oameni din principalele comunitati de business din Bucuresti.

La Noble Drinks & Networking Events #17 ne-am rasfatat cu un vin fin si nobil oferit de crama Oprisor si bere fresh de ghimbir de la Sano Vita. In Baroque, sala de evenimente, am dansat pe note de jazz interpretate de Meena si echipa sa. Atmosfera a fost electrica, presarata cu zambete, idei si cunostinte, dans si veselie. Palatul a fost martor la astfel de evenimente inca din 1881, fiind special creat pentru evenimente premium in Buucuresti, evenimente private, evenimente corporate, lansari.

Interioarele sale versatile se bucura de un design unic creat de echipele Studio inSIGN si Noblesse Interiors. Palatul este perfect pentru orice tip de eveniment in Bucuresti. Aici se poate organiza un botez exclusivist sau o nunta de lux. Candelabrele mari si elegante, asorate cu mobilierul de top furnizat de la producatori premum din afara tarii, ii ofera palatului o tenta de lux.

Luxul este descris cu rafinament si sa regaseste in fiecare detaliu. Decorurile versatile sunt folosite adesea in sedinte foto comerciale sau sedinte foto private. Palatul este o locatie de evenimente care are scopul de a-si pune invitatii in valore.

In prezent este restaurat si reconditionat, pastrand in acelasi timp din frumusetea de alta data. Este un loc menit sa te inspire prin designul unic, prin fiecare coltisor atent lucrat. Palatul este preferat pentru evenimente corporate, conferinte, lansari si evenimente private: nunti, botezuri.