Noble Drinks & Networking Events #18, iulie 2019

Editia a 18-a de Noble Drinks & Networking Events face parte dintr-o bine cunoscuta serie de evenimente de networking.  Ele ne-a adus impreuna intr-un cadru feeric de vara in inima Bucurestiului. Ne-am regasit la fel de minunati, cu idei noi si dorinta de invatare si socializare in gradina verde si senina a Palatului Noblesse. Inca o data am legat prietenii cu oameni de calitate. Am invatat lucruri noi impartasite din experienta lor.

Ne-am indulcit cu bunatati oferite de Liane, Bridor.  Ne-am delectate cu bauturi fine oferite de Grand Passion si Sano Vita. Iar pentru ca vara nu este la fel de dulce fara inghetata, i-am avut alaturi pe cei de la Gelato D’Amour cu arome racoritoare.

Noble Drinks & Networking Events este un eveniment lunar creat din dorinta de a crea conexiuni cu oameni de calitate cu care impastasim pasiuni comune. Sau oameni care doresc sa ne impartaseasca din cunostintele lor. Acesta are loc un monument istoric construit in 1881 pe strada Sfinitlor nr.7. Palatul adaposteste  evenimente premium Bucuresti, evenimente private Bucuresti, evenimente de lux Bucuresti.

Experientele de la palat sunt intotdeauna memorabile. Artistii invitati la astfel de evenimente au adus un pic de magie in sufletele noastre prin note muzicale speciale. La fiecare eveniment „Noble Drinks and Networking Events” invitam oameni talentati si cu pasiune pentru arte si frumos. De asemenea, oaspetii nostri se pot bucura de lucrarile de arta expuse de Agentia de Arta Fusion Arts in locatie Bucuresti.

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric complet consolidata si restaurata.  Este  preferat pentru networking events, evenimente corporate, private, lansari si conferinte. Interioarele sale ofera un design unic creat de echipele Noblesse Interiors si Studio inSIGN, perfecte pentru sedinte foto private sau comerciale.