Herbalife lansare Tri Blend Secret

Herbalife lansare Tri Blend Secret - Palatul Noblesse

Lansare produs Tri Blend Secret

La Palatul Noblesse, in sala Biblioteka, a avut loc lansare de produs sustinuta de Herbalife Nutrition. Prin aceasta actiune compania a intrat pe piata produselor de wellbeing, remarcanduse cu reteta “Tri Blend Secret”.

“Tri Blend Select” este un un shake proteic 100% vegan si extreme de delicios. Shake-ul este combinatia perfecta intre ingredient din surse naturale si organice precum: mazare, quinoa si seminte de in. Acesta este creat pentru a contribui la echilibrul necesar din alimentatia unei persoane.

Sala de evenimente: Biblioteka

Biblioteka, sala de evenimente si in special de workshop-uri, a fost aleasa pentru aceasta lansare de produs. Sala este prevazute cu toate facilitatile necesare unui workshop de succes: videoproiector, flipchart, sonorizare, WI-fi.

Cel mai important rol l-a jucat bucataria afiliata salii de evenimente Biblioteka. Bucataria este complet utiliata si pregatita pentru ateliere de gatit. Invitatii nostri pot folosi de la tacamuri si vesela pana la aparat de cafea, fridiger, cuptor, etc.

Cursantii isi pot continua activitatea sau pot servi masa de pranz in gradina palatului. Gradina este mobilata in stil boem, verde si senina. Colaboram cu firme de catering de renume si punem la dispozitia clientilor nostri meniuri diversificate.